Nå ruller det på i Hof

16 av 18: Det har tatt tid, men nå er Prestegårdshagen i ferd med å bli en realitet i Hof. 16 av 18 solgt i første byggetrinn er bra. Foto: Jarl Rehn-Erichsen

16 av 18: Det har tatt tid, men nå er Prestegårdshagen i ferd med å bli en realitet i Hof. 16 av 18 solgt i første byggetrinn er bra. Foto: Jarl Rehn-Erichsen

Når hjulet først begynner å rulle kan det gå fort rundt, også i Hof.

DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Nå forberedes bygging i Prestegårdshagen, skrev Jarlsberg i 2003.

– Endelig er Prestegårdshagen vedtatt. Dette ble en veldig fin julegave til alle i Hof kommune, sa Høyres Tom Arne Akerholt til Jarlsberg 13. desember 2016.

Han var riktignok på dette tidspunktet fortsatt litt skeptisk til utbyggerene, men som han sa; han håpet virkelig at det nå endelig kunne blir byggestart i Prestegårdshagen etter så lang ventetid.

LES 16 av 18 boliger solgt: – Vi er glade nå

Nok et gledesutbrudd kom i april i 2017, da var det ordfører Mette Måge Olsen, som jublet for byggestart, etter å ha sett planer for utbygging i mer enn 15 år.

Men det skulle bli mer malurt i begeret.

I september 2018 skrev Jarlsberg at det stadig var nye utsettelser på salgsstart av det store nye boligfeltet i Hof. Den salgsstarten som var annonsert denne måneden ble dyttet fram til 8. oktober 2018.

Det har altså tatt år med planene, og mye tid med de senere års detaljer, men selv om Akerholt, Måge Olsen og alle andre i Hof måtte vente litt til, faktisk til etter at Hof hadde blitt en del av Holmestrand kommune. Det gikk også tregt i starten, men nå så skjer det ting i rask rekkefølge.

LES 16–17 kontrakter skrevet under i Ekeberg Hage:– Så langt veldig bra

Etter at byggingen kom igang er det solgt 16 av 18 i første byggetrinn.

Det lover godt for videre bygging og tilflytting i ei bygd som trenger det.


Artikkeltags