Takker nødetatene etter storbrann

TAKKER: Inger Haug er rørt og takknemlig etter at brannvesenet reddet hjemmet hennes.

TAKKER: Inger Haug er rørt og takknemlig etter at brannvesenet reddet hjemmet hennes. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Inger og Jan Haug var blant dem som ble evakuert i storbrannen i Holmestrand natt til tirsdag. Nå takker de brannvesenet for jobben de gjorde.

DEL

Dette er det åpne brevet de har sendt avisa:

En varm takk til brannvesen, politi og ambulansepersonell

Natt til tirsdag brøt det ut en storbrann i Vollsåsen terrasse i Holmestrand. Det var en sterk og ufattelig hendelse. Som kjent mistet to familier alt de eide. Dette var selvsagt trist og tragisk, men det kunne gått enda mye verre. Vi er alle så glade for at ingen mistet livet i denne voldsomme brannen hvor alt utviklet seg så raskt.

Vi registrerte at alt hjelpemannskap utførte sine oppgaver på en meget god og dyktig måte. I tillegg til effektivitet og intens arbeid, opplevde vi at alle hadde omsorg for oss som var berørt. Det ble til og med satt opp en varmebuss for evakuerte.

LES OGSÅ: To boliger totalskadet i brann – elleve hus måtte evakueres

Vi bor i det som omtales som «det tredje huset», dvs. nr 30. Dere gjorde alt som stod i deres makt for at ikke også dette huset skulle gå opp i flammene.Lenge så det skummelt ut, og vi forberedte oss på det verste.

Etter en tid kom en i mannskapet og kunne fortelle at vårt hjem gjennom nesten 40 år, var berget. Vi fikk oss knapt til å takke, kanskje fordi vi der og da var mer opptatt av at gode naboers tap var så ufattelig stort.

Fordi det var endel røyk inne i huset vårt, ble det bestilt hotellrom, samt ordnet skyss til byen. Det gikk liksom «på skinner», alt ble bare rolig ordnet for oss.

Vi forstår nå hvilken bragd dere alle utførte, og vi forstår hvilke fantastiske mennesker og fagpersoner dere er. Vi er imponert, dypt rørt og evig takknemlige. Tusen takk!!!

Inger og Jan Haug

LES OGSÅ: Marianne og Håkon mistet nesten alt da huset brant ned: – Vi er glade for at ingen ble skadet i brannen. Det er viktigste.

Artikkeltags