Jarlsberg retter: Feil om rundkjøringen på Bentsrud

SKAL LØSE FLOKEN: Slik kan en rundkjøring i krysset Bentsrudveien / Våleveien bli.

SKAL LØSE FLOKEN: Slik kan en rundkjøring i krysset Bentsrudveien / Våleveien bli.

Artikkelen er over 2 år gammel

Vil ikke gå utover naboenes utviklingsmuligheter.

DEL

Onsdag skrev Jarlsbergavis.no at VVS Senteret på Bentsrud ikke vil avgi areal til en planlagt rundkjøring, da dette ifølge daglig leder Martin Nygaard vil gå utover grøntarealet som bedriften er avhengig av å ha for å kunne utvikle eiendommen i fremtiden. Rundkjøringen er avgjørende for at grunneierne på Bentsrud Vest skal kunne bygge butikker for plasskrevende varer.

LES SAKEN HER: Gjør klart for storhandel på Bentsrud (+)

Jarlsberg er siden blitt gjort oppmerksom på at det nylig er bakt inn en bestemmelse til reguleringsplanen som sier at «nødvendig areal som blir del av rundkjøringen m.m. (vil) inngå i beregningen av 15 prosent grøntareal» for naboene til den planlagte rundkjøringen.

Avisen har lagt fram opplysningene for Nygaard, som sier at bestemmelsen ikke i utgangspunktet endrer hans ståsted i saken.

– Dette har ingen i kommunen informert meg om, og det synes jeg er rart. Vi ønsker en dialog med kommunen, da vi har et annet forslag til løsning, sier Nygaard.

Også Rema 1000 har motsatt seg å avgi areal til rundkjøringen. Jarlsberg har foreløpig ikke oppnådd kontakt med gårdeier Rolf Hammereng om saken.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken