Nordic Tenors-sang slår an på Facebook: - Vi vil være med på å spre litt håp og framtidstro

SYNGER UT PÅ FACEBOOK: Nordic Tenors-medlemmene Roald Haarr, Jan-Tore Saltnes og Sveinung Hølmebakk satt i hver sin stue da de sang "I believe".

SYNGER UT PÅ FACEBOOK: Nordic Tenors-medlemmene Roald Haarr, Jan-Tore Saltnes og Sveinung Hølmebakk satt i hver sin stue da de sang "I believe". Foto:

Av

- Nå i disse helt spesielle tider vil vi være med på å spre litt håp og framtidstro, sier Jan-Tore Saltnes. Fra hver sin stue har Nordic Tenors-medlemmene sunget inn låta "I believe", og videoen som ble sluppet på Facebook onsdag, har slått godt an.

DEL

HOLMESTRAND: Torsdag klokka 12, under ett døgn etter at "I believe"-opptaket ble lagt ut, var det vist over 25.200 ganger.

- Det er veldig hyggelig at folk liker vår versjon av "I believe", sier holmestrandingen Jan-Tore Saltnes. Opprinnelig ble den skrevet av Ervin Drake, Irvin Graham, Jimmy Shirl og Al Stillman da de i 1953 fikk en bestilling om å komponere en sang som skulle gi folket håp og tro på framtida.

Populær sang

Frankie Lane, Louis Armstrong, Mahalia Jackson og Elvis Presley er blant de mange artistene som opp gjennom årene har framført sangen, og Nordic Tenors har hatt den på repertoaret lenge.

HØR OG SE NORDIC TENORS MED "I BELIEVE" HER: https://www.facebook.com/nordictenors/videos/159439208544276/

- Det er en av sangene Nordic Tenors har gjort en del på konserter. Det er en låt om tro og håp som vi liker å gjøre, og som folk er glad i, forteller Saltnes.

- Noe vi ikke har gjort før

Både de planlagte solokonsertene hans og Nordic Tenors' omfattende mars-turné måtte avlyses på grunn av korona-utbruddet. Nå sitter de tre medlemmene hjemme på hver sin kant av landet.

LES OGSÅ: Velger likevel å avlyse konsertene

- Vi klør jo i fingrene etter å ha noe å gjøre, og mens vi håper å komme oss ut på konserter igjen til høsten, prøver vi å være aktive. Å spille inn "I believe" i hver vår stue var et resultat av det, og da fikk vi også gjort noe vi ikke har gjort før. Samtidig får vi nå gitt vårt bidrag til å holde optimismen oppe, og gi en hilsen til folk med ønske om å ta vare på hverandre, sier Jan-Tore Saltnes.

Han bruker også dagene til å spille inn egen musikk, og ga mandag ut singelen "Only you" på Spotify.

LES OGSÅ: - MGP det heftigste jeg har opplevd

- Den gjorde jeg med gitar på hjemmekontoret, og sendte den til produsent Einar K. Five, som gjorde noen pålegg i studioet sitt. Og 1. mai kommer neste singel, forteller holmestrandingen.

Artikkeltags