Ellen trengte bare litt ryddehjelp

Artikkelen er over 1 år gammel

La stolthet være stolthet, sier Ellen Ausland Strand.

DEL

Meninger– Det er bare å riste av seg stoltheten, be om hjelp og vite at livet kan bli helt annerledes, sier Ellen Ausland Strand, til Jarlsberg.

Det kan kile litt i magen, og føles litt kleint å trå over terskelen til Nav. Men med fasiten i hånd er Ellen bare så glad for at hun gjorde det som en på jobben tipset om. Ellen forteller at hun har fått mer eierskap til eget liv, for seg og sine barn, gjennom å eie sin egen leilighet. Noe som hun ikke tror hadde vært mulig uten profesjonell hjelp, og støtteordningen som et Startlån er.

LES OGSÅ: Heidi (53) er den nye Nav-lederen 

Derfor vil hun også stå fram og vise ansikt for alle dem som trenger ei hånd å holde i og litt hjelp til å rydde opp i budsjetter, inntekter og utgifter. For Ellen Ausland Strand har ordningen med Startlån vært redningen for både økonomi, forutsigbarhet og livskvalitet.

Jarlsberg har fokusert på den knipa mange kommer i når boligprisene galopperer av gårde, slik som salg av leiligheter og hus har vist mange eksempler på de siste årene. Det er mange som ikke kan bla opp noen millioner for et nytt sted å bo, og det er mange som trenger hjelp, gjennom blant andre Holmestrand Boligstiftelse, for å få tak over hodet. Et stiftelse som har kommet i ei knipe, eller et vakuum, med et raskt stigende prisnivå.

LES OGSÅ: Holmestrandinger får dobbelt så ofte kols-diagnose som landsgjennomsnittet 

Stiftelsen skal ikke tjene penger, men skal heller ikke tape kapital. Det betyr at innslagspunktet stadig stiger, mens risikoen øker for at de som skal bo og leve på en marginal inntekt, ikke vil greie det over tid.

Og det er ingen grunn til å tro at markedet vil snu.

Artikkeltags