Ingen falsk beskjedenhet

Forfriskende: Olvondo Technology, et friskt nytt pust i Holmestrand med tilhold i Kullboden.

Forfriskende: Olvondo Technology, et friskt nytt pust i Holmestrand med tilhold i Kullboden.

Det er forfriskende hårete mål å høre fra gjengen i Olvondo Technology.

DEL

MeningerEt nytt og ferskt skudd på stammen av bedrifter i Holmestrand spirer, og de sparer ikke på kruttet. Det er forfriskende hårete mål å høre fra gjengen i Olvondo Technology, som har etablert seg i Kullboden. De fem ansatte: Abubakar Khan, Ekaterina Sinkevic, Stefano Vittor, Espen Weseth og Roger Myrvang, ønsker ikke bare å flyte på den grønne bølgen, men surfe seg til topps, og det i Holmestrand.

De fem skal, hvis målsettingen holder, bli 35 ansatte til, og det som i dag er en minus i drift skal snu til noen hundre millioner kroner i omsetning i løpet av seks år. Det er en bratt bakke på kort tid. Og en ting er å tenke tanken, mer skummelt er det å si det høyt i lokalavisen. Det skrur forventningene mange hakk, og skaper større fallhøyde. Men det sier også mye om bedriftens selvtillit, og hvilken tro det er på markedet man jobber i. Det er viktig.

Målsettingene minner om hvordan idretten tenker. Du vinner ikke hvis ikke trua på det er 100 prosent til stede. Tro kan som kjent flytte fjell. Resten er bare hardt og målbevisst arbeid.

Olvondo Technology er et godt eksempel på nyskapende og innovative bedrifter, som kan være med på å løfte næringslivet i Holmestrand. Bedrifter i Holmestrand med 40 ansatte er også blant de store, og det skal bli spennende å følge utviklingen videre. Målet er klart definert!

Artikkeltags