Ikke vær redd for å gripe muligheter

TOK RISKEN: Lisa Marie Eri (25) trosset frykten og reiste til New York for å følge drømmen sin.

TOK RISKEN: Lisa Marie Eri (25) trosset frykten og reiste til New York for å følge drømmen sin. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

"Det er viktig å ikke la seg styre av frykt, men å bli ledet av drømmer"

DEL

MeningerBAKGRUNN: Lisa Marie Eri (25) starter reklamebyrå i Holmestrand: – Det viktigste jeg lærte i New York var å glemme janteloven

Lisa Marie Eri (25) satset på karrieren sin med begge beina og flyttet til New York for å jobbe med de store navnene innen reklamebransjen. Et stort steg mange av oss ville kviet oss for å ta. Det har vært en slitsom reise, innrømmer Lisa men hun angrer ikke et sekund på at hun tok sjansen.

Å ta sjanser handler jo egentlig bare om å overkomme frykt. Og hver gang man tar en sjans, uansett hvordan det ender opp - er du som regel glad for at du tok den.

Lisa har nå jobbet sammen med både Adidas, Alexander Wang, Google, Versace og samarbeidet med Kendall Jenner som modell.

– Jeg aner ikke hvordan det skjedde – jeg bare kastet meg ut i det, sier hun.

Og er det ikke nettopp det alt handler om? Man får aldri krysset havet hvis man ikke tør miste synet av den trygge kystlinjen.

Livet begynner tross alt på utsiden av komfortsonen - det er bare å kaste seg ut i det og ta et steg av gangen. Kanskje det ikke blir en suksess – men kanskje det å se om det blir det vil være det beste eventyret noensinne. Og ikke vent til du har nådd målet med å være stolt av deg selv – vær stolt over hvert eneste lille steg du tar mot målet.

Om Lisa kommer tilbake til Norge og satser for fullt på eget reklamebyrå i Holmestrand gjenstår å se. Nå har hun tatt det første steget og startet et enkeltmannsforetak, så gjenstår det å se hvor veien leder hun videre.

Vi ønsker henne lykke til på ferden videre!

Artikkeltags