Gå til sidens hovedinnhold

Hei, du som røper sakene våre

Artikkelen er over 4 år gammel

Du burde lese dette.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Denne kommentaren ligger åpen på nettet. Derfor trenger du ikke å dele viktige poenger fra innholdet på Facebook. Du trenger heller ikke å legge ut sida fra e-avisa når den kommer på kvelden.

For dette ser vi dessverre skjer litt for ofte med pluss-sakene våre.

Du tenker sikkert at du gjør en god gjerning når du røper våre saker til folk som er nysgjerrige, men "ikke får lest" – altså ikke er logget på eller ikke er abonnenter. Men sannheten er at du stikker en liten kjepp inn i hjulet som lokalavisa di er.

For å illustrere: Da jeg begynte i Jarlsberg for fire år siden, var vi åtte personer som jobbet med å fylle avisa med innhold. Seks i redaksjonen, to i markedsavdelingen. I dag er vi til sammen fem – fire i redaksjonen. Denne utviklingen er gjengs i avishus over hele landet, og handler om at inntektene fra papirannonser faller kraftig i kamp mot utallige netthandel-aktører som du kan nå fra duppedingsen i lomma di. Inntektene fra de digitale annonsene er foreløpig ganske små i forhold.

Ikke at vi legger oss ned av den grunn. Vi fortsetter med å grave i postlister, finne ansvarlige og kreve svar og ikke minst: Støtte oppunder alle de flotte menneskene innenfor kultur, idrett og næringsliv som gjør lokalsamfunnet vårt til det det er. Det er det vi brenner for. Men vi kan ikke gjøre det gratis.

Det er derfor vi nå gjør vårt ytterste for at enda flere i Holmestrand og Hof skal se nytten og gleden i å abonnere på Jarlsberg. Og da er de gode pluss-sakene vårt beste verktøy. Takk for at du spiller på lag.

LES OGSÅ: Nytt steinras på Kleivan: – Neste gang kan et barn bli truffet (+)

Kommentarer til denne saken