Gå til sidens hovedinnhold

Luna (12) tildelt Arve Tellefsens talentpris: – Har en fantastisk tone og teknikk

Sande-jenta fikk med seg godord fra musikalske storheter, i tillegg til en gjev pris.

Luna Isabell Hansen Lopez (12) fra Sande ble søndag tildelt Arve Tellefsen pris i Vestfold og Telemark fylke. Prisen er på 10.000 kroner samt et litografi av Carl Nesjar som ble overrakt av hans familie.

Utdelingen foregikk under Kammermusikk Stavern i Fredriksvern kirke og det var Arve Tellefsen selv som delte ut musikkprisen. «Arve Tellefsens talentpris til en ung utøver fra Vestfold» er blitt delt ut årlig siden 2005, og det skal være første gang på 17 år at prisen er blitt tildelt en saksofonist.

– Luna har bare en så fantastisk tone og teknikk. Hun er allerede en moden musiker med tydelig avtrykk, sa Arve Tellefsen før han delte ut prisen.

Vant inspirasjonskonkurransen

Den unge jenta fra Sande har allerede rukket å utmerke seg. 12 år gammel har hun vunnet flere førstepriser i Ungdommens Musikkmesterskap, og i Stavern fikk nærmere 150 publikummere oppleve hvorfor, skriver Østlands-Posten.

– Gratulerer! Jeg er bare så imponert over det du presterer, sa Ole Edvard Antonsen til Luna Isabel på kirkebakrommet etter konserten.

Galina Trintsoukova, kantor i Drammen menighet, spilte sammen med Luna. På konserten bidro også Arve Tellefsen og Ole Edvard Antonsen.

Luna Isabell er elev ved Drammen kulturskole.

Sande-ungdommer med hovedrolle i suksesstykke i Drammen: – Det er dette jeg elsker

Kommentarer til denne saken