Vi ber ikke om mye, vi krever ikke enda mer. Vi tar mesteparten av ansvaret sjøl. Vi lager liv og røre. Sammen skaper, opprettholder og utvikler vi det fine lokalsamfunnet vårt. Et lite samfunn med stor livskraft.

Året rundt skjer det ting her, på sommeren er det vanskelig å finne parkeringsplass. Det meste er basert på frivillighet. Dugnadsånden lever i beste velgående.

Nå ber vi dere ta ansvar. Nå krever vi at barnehagen består. Det eneste offentlige tilbudet i denne delen av bygda. Verdien av flere lokalsamfunn i Holmestrand kommune ser ut til å ha liten verdi hos kommuneadministrasjonen i sentrum. Det er tydelig når det igjen foreslåes å legge ned Eidsfoss barnehage.

Eidsfoss er like lite verdt nå som for 1 år siden, som for 2 år siden, som for 5 år siden i administrasjonen sine øyne. Eidsfoss og folka der bidrar med sitt. I år, i fjor og for 5 år siden. Engasjementet for lokalsamfunnet er stort.

Frivilligheten og dugnadsånden holder stedet levende, og fellesskapet vokser. Livskraften består. Vi ber ikke om mye, vi krever sjelden.

Nå ber vi, ja vi krever faktisk at dere opprettholder Eidsfoss barnehage!