Sydende, boblende Nysgjerrig-fest

Av
Artikkelen er over 15 år gammel

Man skulle tro alt som kunne gå og krype var ute i Holmestrands gater lørdag. Byen boblet nesten over av feststemte mennesker.

DEL

HOLMESTRAND: En positiv vind feide igjennom gatene i Holmestrand lørdag. Et kjempestort fellesløft skulle sørge for å sette tusenårsplassen og Nysgjerrig-statuen på dagsorden hos folk flest. I 12 timer varte festlighetene, og hele tiden skjedde det noe. De fleste av arrangementene var også godt besøkt.

Backergården var stuvende full både da Brødrene Bacchus hadde stand-up konsert og da Bybarna opptrådte. Rundt om i hele byen gjøglet Stella Polaris, og dro med seg publikum fra gate til gate.

Skolekorpset og Botne kirkes barnekor spilte på Biorama. HUK og Eftløt Musikkorps spilte i kirken og Brødrene Bacchus og Swinglett holdt konsert på kvelden.

På Dr. Graaruds plass holdt forsvarsforeningen stand, og sørget for å vaske minnesmerket over de falne i 2. verdenskrig, som var nedgrodd i skitt.

Torgkoner og -menn sørget for at handelen gikk livlig for seg i Kvartal Langgaten, og i Backergården ble det solgt kunsthåndverk og foto. Alt som skjedde var til inntekt for tusenårsplassen.

Artikkeltags