Nominert til Spellemannsprisen

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Aleksander Vinter er nominert til Spellemannsprisen i klassen “Elektronika” for sitt debutalbum “Outbreak”.

DEL

Holmestrand/Oslo: I dag ble de nominerte til årets Spellemannspris kjent. Aleksander Vinter fra Holmestrand er nominert i kategorien “Elektronika”. Vinter in Hollywood, som er artistnavnet hans, er overrasket og glad for nominasjonen i den seriøse prestisjeutdelingen.

- Spellemannsprisen er et kvalitetsstempel på norsk musikksamfunn. Det er seriøse musikere, forklarer han engasjert. Vinter har høstet gode kritikker for musikken sin fra blant annet P3’s Håkon Moslett.

- Det har vært et fantastisk år. Denne nominasjonen er som glasuren på kaka. Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle bli nominert til Spellemannsprisen, legger han til. Vinter er ikke så opptatt av å vinne.

Prestisjetung pris

- Dette er en perstisjetung pris. For meg er det like bra å være nominert. Jeg får navnet mitt fram i bransjen og har planer om å bruke det som et positivt pressmiddel for å komme meg videre, sier den fornøyde artisten, som er vokst opp i Alta, men bosatt i Holmestrand.

Han forteller om pressekonferansen der han sto bak scenen sammen med godt innarbeidede artistnavn.

- Jeg forsto at nå er jeg en del av noe stort, noe jeg har vært tilskuer til hele livet. Dette er starten på min karriere som musiker. En myk og behagelig start som i tillegg har gitt meg en sterk bekreftelse på at musikken min har potensiale og at folk liker det de hører, legger han til.

Han ser fram til utdelingen av Spellemannsprisen i Oslo Spektrum 6. mars.

Showet skal ledes av Ivar “Ravi” Johansen og Solveig Kloppen.

DE NOMINERTE ER:

* Lindstrøm og Prins Thomas “ 2”.

* Mungolian Jetset - “We Gave It All Away”.

* Røyksopp - “Junior”.

* Vinter In Hollywood - “Outbreak”.

Artikkeltags