Løper med glass og flaske

Er favoritt: Moses Srour utpeker seg selv til favoritt i serveringsløpet lørdag 21. juni, selv om han ikke vet noe om de andre konkurrentene. ? Jeg er rask og stødig, sier han. Begge foto: pål Nordby

Er favoritt: Moses Srour utpeker seg selv til favoritt i serveringsløpet lørdag 21. juni, selv om han ikke vet noe om de andre konkurrentene. ? Jeg er rask og stødig, sier han. Begge foto: pål Nordby Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Nytt av året er et serveringsløp der «beste og raskeste kelner» skal kåres. – Den seieren skal jeg ta, sier Moses Srour ved Bryggekanten restaurant.

DEL

– Gjennom Jarlsberg oppfordrer jeg flere serveringssteder til å melde seg på i den uhøytidelige konkurransen, som sikkert blir morsom både for publikum og deltakere, sier festivalgeneral Roar Grønvold.

Deltakerne skal fra en felles start gjennom en løype med diverse hinder med et brett med en flaske og et halvfullt glass.

– Her er det om å gjøre å unngå søling. Dommere vil sjekke ved målgang, og det er ikke lov å lime flaske og glass fast til brettet, smiler Grønvold. Han legger til at det ikke skal ta lang tid for dem som er redd for å være lenge borte fra egen disk.

Alle kan delta, daglige ledere som sommervikarer.

Artikkeltags