Kommer sammen til Holmestrand

Deler scene: Trine Rein og Lars Monsen tar en liten avstikker fra hundekjøringen, og kommer til Holmestrand 24. januar. PS: 60 billetter til sterkt redusert pris er holdt av til publikum under 18 år. Foto: Privat

Deler scene: Trine Rein og Lars Monsen tar en liten avstikker fra hundekjøringen, og kommer til Holmestrand 24. januar. PS: 60 billetter til sterkt redusert pris er holdt av til publikum under 18 år. Foto: Privat

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Trine og Lars er klare. Mammaen til manager Hilde fra Holmestrand stiller med nystekte vafler. Det lukter koselig kveld i Biorama.

DEL

HOLMESTRAND: Det er like greit å si det rett ut:

– Du gjør så innmari god figur i TV-serien «Monsen & hundene», som har gått på NRK akkurat!

– Takk! Tusen takk for det. Trine Rein er blid tvers gjennom den ustabile telefonlinjen.

– Det er litt dårlig dekning her jeg er nå. Blir jeg borte, så ringer jeg deg bare opp igjen.

Kjæresteparet Trine Rein og Lars Monsen ligger ikke på latsiden. I helgen var det sesongåpning i hundekjøring på Synnfjell. Flere løp og mye mer trening er i vente. Men innimellom alt sammen, kommer de på DagsTour til Holmestrand.

– Stas!

Det blir en helaften i Biorama 24. januar. Lars Monsen stiller med nye historier og nye bilder fra livet som villmann. Trine Rein med sine beste låter. Og mammaen til Hilde Killingdalen, som er Reins manager, stiller med kortreist vaffelrøre til pausen.

– Det blir stor stas for meg også å være med å lage konsert på hjemmebane i Biorama, forteller Hilde Killingdalen fornøyd. Hun har jobbet med Rein i to år, og har vært med henne på flere turneer.

Litt mer ute nå ...

Tilbake til Trine Rein. Hun har sikkert blitt spurt om dette 100 ganger etter at hun ble sammen med Lars Monsen, men var hun like mye villmarksdame før også?

– Jeg har alltid vært glad i naturen, og i å gå på tur. Men med Lars har jeg blitt introdusert for noen nye naturopplevelser. Helt klart. Før tok jeg bare med meg husnøklene når jeg gikk ut, ikke hele huset, he he.

Begge satser

Lars Monsen har som ambisjon å bli blant de fem beste både på Femund og i Finmark, selv om han fortsatt ikke er helt frisk. I år er kjæresten Trine bare med på de store løpene. Hun vil ha mer tid igjen til sin egen sangkarriere. I fjor høst feiret hun 20 års jubileum som artist med stor turne, og før jul slo hun til med 21 konserter på én måned. Men hva drømmer hun om fremover?

– Det må bli mer av det samme. Jeg har for lite tid til alt jeg liker å drive med som det er.

Artikkeltags