Fiolinsøstre må melde avbud

Sykdom i nær familie gjør at Eldbjørg og Ragnhild Hemsing må bli hjemme.

Sykdom i nær familie gjør at Eldbjørg og Ragnhild Hemsing må bli hjemme. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Hemsing-søstrenes konsert fredag kveld er avlyst grunnet sykdom.

DEL

Konserten skulle finne sted i Botne kirke, og være til inntekt for orgelinnsamlingen. Men på grunn av alvorlig sykdom i nær familie, må søstrene avlyse.

– Men de vil gjerne bidra til orgelet, og vi håper derfor å få arrangert ny konsert på nyåret, sier Kristin Finsal, leder for innsamlingen.

Billetter refunderes

Alle som har kjøpt billett skal få denne refundert ved å vise den på et av utsalgsstedene. Det vil si Dnbs filial i Holmestrand eller Revetal, Bilbjørn eller kirkekontoret.

Innsamlingen til nytt orgel i Holmestrand kirke har nå pågått et drøyt år, og innsamlingskomiteen forsøker å få til ett arrangement i måneden.

Kafé i Kirkegaten

Det neste på kalenderen er julemarkedet i Kirkegaten 30. november. Her blir det kafé, lirekasse og salg av orgelkort, kan Finsal opplyse.

Målet for komiteen er å samle inn den første av de til sammen fem millioner kronene innen nyttår. Foreløpig gjenstår cirka 250.000 kroner.

P.S.: Jarlsberg kom i skade for å skrive i torsdagens papiravis at konserten skulle finne sted lørdag. Det skulle stått fredag.

Artikkeltags