En rørt prisvinner

Rørt og stolt vinner: Jan Gunnar Flannum (t.v.) mottok lørdag Æresnysgjerrig og et diplom fra Rotaryklubbens president Svein Otto Schjerven.  Foto: Pål Nordby

Rørt og stolt vinner: Jan Gunnar Flannum (t.v.) mottok lørdag Æresnysgjerrig og et diplom fra Rotaryklubbens president Svein Otto Schjerven. Foto: Pål Nordby

Artikkelen er over 4 år gammel

Jan Gunnar Flannum mottok lørdag årets nysgjerrigpris fra Holmestrand Rotaryklubb. – Jeg blir rørt og stolt over at jeg ble valgt, sier Flannum om æresprisen.

DEL

Holmestrand: Flannum føyer seg inn i rekken bak sju tidligere vinnere av Æresnysgjerrig. Årets synlige bevis på heder og ære er et kunstverk laget av Asbjørn Høglund, som også står bak nysgjerrigstatuen på brygga.

Historie og kultur

– Prisvinneren har bidratt til å ivareta og spre informasjon om håndverkeres historie og kulturelle betydning for vårt nærområde. I tillegg er årets prisvinner en positiv og humørfylt kar, sa Rotary-president Svein Otto Schjerven.

– Dette er nesten så det blir for mye for meg, jeg er ærbødig og ydmyk for alle de frivillige som står på, innledet en tydelig rørt prisvinner, som ikke ville ta all ære selv, men heller takke andre for innsatsen.

– En spesiell takk til bror Trond og mange fantastiske år. Lykke til videre i Hillestad. Dere gjør en fantastisk jobb. Håndverkerforeningen og Helge Christensen fortjener takk for fine år, og for at jeg har fått prøve ut mine tanker og ideer. Holmestrand Museumsforening, og spesielt fotogruppa, sa han.

– Dere er helt fantastiske. Jeg takker også Jarlsberg Avis for at jeg sammen med Lars Ivar Hordnes har fått mye spalteplass. Så vil jeg takke min kjære flotte kone Grethe Elisabeth for at du lar meg tumle og holde på med etter, sa Flannum, til stor applaus fra ei brygge full av publikum.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.