Holmestrand: I år gjør kulturfestivalen comeback med en fem dagers utgave, som startet onsdag 8. juni og foregår til og med søndag 12. juni.

Rune Kokkin, Tor Baklund og Jon Kåre Larsen utgjør styret i Holmestrand Kulturfestival, og det er de tre som har stått bak all planlegging til de ulike arrangementene.

Blant innslagene under årets festival er konserter med Holmestrand-baserte Wannarock og Oslo-bandet Polarnatta, som begge spiller i bakgården til Bache bar lørdag ettermiddag og kveld.

LES OGSÅ: – Et festivalprogram vi er fornøyde med

Til disse konsertene trenger kulturfestivalen hjelp til den praktiske gjennomføringen.

– Ja, vi skulle så gjerne kommet i kontakt med folk som vil være med på å sjaue lydutstyr fra Casa Blanca til bakgården på Bache lørdag cirka i 10-tiden. Den jobben er ferdig til kl 15-tiden, sier Tor Baklund.

– Vi trenger også noen som kan hjelpe oss i døra på lørdag. Hvis du vet om noen, så vær snill å tipse om dette. Belønningen er billetter til Valentourettes-konserten på fredag, eventuelt lørdagsarrangementet i bakgården på Bache. Vi trenger fem personer, sier Baklund, som håper interesserte sender ham privat melding på Facebook, eventuelt tekstmelding til 95126697.