HUK og May-Britt ga god julestemning

POPULÆRT: Sangsolist May-Britt Forsberg Hovdenak høstet stor applaus for sine elegante og vakre tolkninger av kjente julesanger, akkompagnert av HUK.

POPULÆRT: Sangsolist May-Britt Forsberg Hovdenak høstet stor applaus for sine elegante og vakre tolkninger av kjente julesanger, akkompagnert av HUK. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Holmestrand Ungdomskorps (HUK) og solist May-Britt Forsberg Hovdenak avsluttet rekken av julekonserter i Holmestrand kirke med å gi sitt publikum god julestemning og mektige framføringer.

DEL

HOLMESTRAND: Kirken var godt besatt med tilhørere da dirigent Arild Ovrum satte i gang åpningsnummeret «Joleklokker over jorda», som har gitt navn til HUKs julekonserter de siste par år. Korpset fikk juleklokkene til å kime i dirigentens fine arrangement av låta, og det satte stemningen for konserten.

Så var det klart for HUKs framføring av korpsets hovedverk på konserten «Variations on Laudate Dominium» av den engelske komponisten Edward Gregson. Lenger ute i programmet fikk vi høre HUKs egen solist for kvelden – Tim Grov – som framførte «Pastorale» av Goff Richards. Programmet besto ellers av en blanding av klangfulle låter fra Frelsesarmeens repertoar for Brass Band og kjente julemelodier som «The Christmas Song» og «Silent Night».

(Saken fortsetter under bildet)

MØTTE OPP: HUK-konserten dro bra med folk til Holmestrand kirke.

MØTTE OPP: HUK-konserten dro bra med folk til Holmestrand kirke. Foto:

Sangsolist May-Britt Forsberg Hovdenak høstet stor applaus for sine elegante og vakre tolkninger av «Have Yourself a Merry Little Christmas», «Walking in the Air» fra animasjonsfilmen «The Snowman» og Maria Menas «Home for Christmas». Godt understøttet av HUKs fine akkompagnement.

Spesielt var applausen hjertelig etter at korpset og solist Hovdenak avsluttet konserten med mektige «O Helga natt» av Adophe Adam. Konserten ble avsluttet med allsang av «Deilig er jorden», og mange publikummere ble stående igjen for å gi hyggelige tilbakemeldinger om konserten.

Artikkeltags