(Tønsbergs Blad)

Da Netflix ble lansert i Norge, var det til en pris på 79 kroner per måned. Siden den gangen har de endret abonnementsstrukturen, og økte samtidig prisen på det vanlige abonnementet til 99 kroner per måned.

Ny prisøkning

Men nå skrur selskapet opp prisene igjen for alle sine rundt én million norske kunder, melder Side3.

I en e-post som er sendt ut til deler av selskapets norske kunder, meldes det om en prisøkning fra midten av september. Forskjellige kunder har fått litt forskjellige dato for når ny pris aktiveres.

– Prisen på Netflix-medlemskapet ditt endres til kr 109 torsdag 14. september 2017. Vi gjør dette for å kunne legge til mer av det du liker å se, skriver selskapet i en epost.

– Vi er opptatt av at underholdningen skal være basert på det du liker. Vi har forbedret funksjonene våre slik at du kan laste ned favorittene dine og se innhold uten å være tilkoblet Wi-Fi.

10 kroner ekstra for alle

Prisøkningen er på 10 kroner for alle de tre abonnementspakkene, og et vanlig Netflix-abonnement er dermed økt i pris med nesten 40 prosent siden lanseringen.

– Fra tid til annen, justerer Netflix sin abonnementsstruktur og prising etter hvert som vi legger til flere eksklusive TV-serier og filmer, introduserer nye funksjoner og forbedrer den totale Nettflix-opplevelsen, skriver en talsperson i Netflix til Side3.

Selskapet bekrefter at alle kundene får ny pris, og at forskjellig dato i e-poster kommer av at forskjellige kunder kan ha forskjellige faktureringsdato.