Hofnarrens reisebrev fra revy-NM

PÅ TUR:  Anita Stavdahl (fra venstre), Ida-Kristin Tovstaul, Kari Stavdal, Svein Arne Rognan, Bente Knudsen, Ole Johan Bjørge har representert Hofnarren på NM i revy.

PÅ TUR: Anita Stavdahl (fra venstre), Ida-Kristin Tovstaul, Kari Stavdal, Svein Arne Rognan, Bente Knudsen, Ole Johan Bjørge har representert Hofnarren på NM i revy. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Å opptre for 1.000 mennesker og høre øredøvende applaus etterpå gir et utrolig kick, skriver Hofnarrens Bente Knudsen.

DEL

HOF: En spent Hofnarr-gjeng dro fra Hof 5. juli kl. 05.30 med kurs for NM i revy på Høylandet.

Med god støtte fra Vestfold Teaterråd hadde vi sammen med Sanderevyen leid minibuss og hytte. Totalt 13 revytullinger på tur.

I sterk konkurranse med 300 andre var Hofnarren tatt ut med sangnummeret «The Bødlers» til å konkurrere i NM i revy. Sanderevyen stilte med 3 nummere.

LES OGSÅ: Hofnarren gjør suksess med nettroll-sketsj

Trangt og koselig

Etter 14 timer på reisefot var vi klare for senga. 13 stykker i ei ikke alt for stor hytte med et lite soverom og en do. Men gode venner som Sanderevyen og Hofnarren er så var ikke det noe problem. Hemsen var stor, og det var nok madrasser. Ja til og med dotidfordelinga gikk helt problemfritt med 13 stk!

Torsdag var vi på farten allerede kl. 8.15 for å øve på nummeret sammen med revyorkesteret.

SKJØNN FORENING: Hofnarren og Sanderevyen slo seg sammen for turen.

SKJØNN FORENING: Hofnarren og Sanderevyen slo seg sammen for turen. Foto:

Så var det å kose seg med revyforestillinger 2 ganger om dagen!

Fredag morgen var Hofnarrens nerver i høyspenn. Den opprinnelige rekkefølgen var endret på, da de ønsket et nummer med fart i som åpningsnummer. Så derfor fikk Hofnarren med The Bødlers æren av å være åpningsnummeret i den tredje av totalt fem semifinaler.  Å opptre for 1.000 mennesker og høre øredøvende applaus etterpå gir et utrolig kick!

Slått på målstreken

Av 100 nummere skulle 20 plukkes ut til finalen. Av disse ble 5 stk direkte kvalifisert gjennom å få publikumsprisen. Dvs det nummeret som fikk høyest applaus under hver semifinale. Da gjensto 15 nummere som juryen skulle plukke ut etter visse kriterier. Hofnarren fikk beskjed om at vi hadde en sjanse, men vi ble dessverre slått på målstreken!

I AKSJON: Hofnarren på scenen, med sketsjen "The Bødlers".

I AKSJON: Hofnarren på scenen, med sketsjen "The Bødlers". Foto:

Sanderevyen kom dessverre heller ikke til finalen. Men hva gjør vel det. Vi har hatt en kjempeopplevelse med revy fra morgen til kveld. Blitt kjent med folk fra hele landet og kost oss masse. Ikke siste gang Høylandet får besøk av Hofnarren!

Innsendt av Bente Knudsen, Hofnarren

Artikkeltags