Korona-status: Oppretter egen telefon til psykisk helsetjeneste

Holmestrand kommunes krisestab jobber hver dag for å håndtere smittesituasjonen. Her gjengis status per 18. mars klokken 16.30.

DEL

(Sande Avis) Det er fortsatt kun én innbygger bosatt i Holmestrand kommune som er bekreftet smittet med korona-viruset.

For å stoppe spredning og følge opp regjeringens tiltak, gjør Holmestrand kommune følgende:

Kommunale lekeplasser stenges

Kommunale lekeplasser stenges fra 18. mars. Dette gjelder også offentlige fotballbaner, ballbinger o.l Plassene blir skiltet i løpet av onsdag 18. mars. Velforeninger og andre oppfordres også til å stenge private lekeplasser. Dette ble bestemt av kommunens kriseledelse i samråd med komuneoverlegen for å bidra til å stoppe spredningen av koronaviruset.

Kommunen oppfordrer innbyggere til å bruke skogen, turstier og naturen i kommunen ellers.

Kommunen ønsker oversikt over tilgjengelig helsepersonell

Det er 44 som har meldt seg som tilgjengelig helsepersonell siden kommunen åpnet opp skjema for registrering 16. mars. Kommunen oppfordrer alle som ønsker det, med helsefaglig utdannelse eller erfaring som jobber med helt andre oppgaver i dag, å registrere seg via skjemaet. I første omgang ønsker kommunen en oversikt over tilgjengelig helsepersonell.

Råd til foreldre fra barneverntjenesten

Holmestrand kommune ønsker å gi alle foreldre/foresatte i vår kommune noen råd for å ivareta familien sin på best mulig måte, og har lagt ut en nettsak om dette idag.

Psykisk helsetjeneste har opprettet eget telefonnummer

Psykisk helsetjeneste for voksne har opprettet et telefonnummer hvor kommunepsykologen er tilgjengelig for råd og veiledning. Nummeret er 482 98 185

Drop-in-tilbudet på psykisk helsetjeneste for voksne er stengt.

Artikkeltags