Gå til sidens hovedinnhold

Korona-status: Nytt smittetilfelle

Artikkelen er over 1 år gammel

Her er siste nytt fra kriseledelsen i Holmestrand kommune.

(Sande Avis)

Kriseledelsen i Holmestrand kommune møtes mandag, onsdag og fredag, og etter behov for å holde oversikt over spredningen av korona-viruset og iverksette regjeringens tiltak. Per mandag ettermiddag er 26 innbyggere bekreftet smittet av viruset. Det er én mer enn ved forrige statusoppdatering, som kom onsdag 29. april.

For øvrig har kommunen bestemt følgende:

Alle helsestasjonene åpne for timebestilling:

Helsestasjonen i Hof og Sande åpner igjen fra 4. mai, kun for timebestilling. Det er ikke anledning til drop-in. Kun en pårørende kan følge barnet og søsken har ikke anledning til å bli med. Jordmor vil fremdeles være i Holmestrand, og i Hof på tirsdager.

Første digitale kommunestyremøte:

Onsdag 6. mai holdes det første digitale kommunestyremøtet i Holmestrand, i tråd med forskrift om fjernmøter. Det vil være anledning for alle innbyggere å følge møtet direkte på kommune-TV. Flere saker skal behandles, blant annet endring av forskrift om forbud mot fortøyning ved kommunal kaianlegg, stenging av campingplass, gjestehavner, bobilcamping og bruk av oppstillingsplasser for bobil m.v.

Bli med på digitale «Ja vi elsker»:

Musikkglade innbyggere inviteres til å spille inn en fellesversjon av nasjonalsangen vår, som blir en del av den offisielle 17. mai-feiringen i Holmestrand. Påmeldingsfristen er utvidet til 7. mai klokken 19.00. Informasjon om hvordan å delta ligger på kommunens nettside.

LES MER OM LOKALE KONSEKVENSER AV KORONA-VIRUSET (for abonnenter):

Kommentarer til denne saken