12.000 løpere gikk Skarverennet – Trude stakk av med bilen

Trude Solberg vant bil etter å ha gått Skarverennet. I bakgrunnen står daglig leder ved Branko's Auto, Morten Danby, og Stian Thrane, markedsdirektør i Subaru Norge.

Trude Solberg vant bil etter å ha gått Skarverennet. I bakgrunnen står daglig leder ved Branko's Auto, Morten Danby, og Stian Thrane, markedsdirektør i Subaru Norge. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Trude Solberg fra Nøtterøy kunne smile bredt etter å ha kommet til mål i Skarverennet.

DEL

– Jeg melder meg aldri på slike konkurranser, men denne gangen tenkte jeg at jeg bare skulle gjøre det, sier Solberg.

Da hun fikk bekreftelsesmail på at hun hadde meldt seg på Skarverennet, fikk hun samtidig muligheten til å bli med i en konkurranse om å vinne en Subaru til fri bruk i ett år. For en gangs skyld lot hun ikke sjansen glippe, og det angrer hun ikke på nå.

Rennet hadde i år hele 11.913 fullførende deltakere, og de aller fleste av disse gikk i trimklassen. Solberg ventet spent i målområdet etter vel gjennomført renn på hvem som stakk av med seieren.

– Jeg fikk tilbud om å sitte på med noen i taxi etter rennet, men jeg ble igjen. Jeg sa at jeg bare skulle vinne bil først, sier hun og ler.

Ble målløs

Solberg har deltatt i Skarverennet en håndfull ganger tidligere og ser på det som en fin avslutning på vinteren.

Men selv om Solberg spådde seier i bilkonkurransen, innrømmer hun at hun ikke hadde helt tro på det.

– Det er jo bare noe man sier. Jeg ble så overrasket og var helt målløs da navnet mitt ble ropt opp, Men det var kjempegøy, sier hun.

Onsdag var hun hos Branko's Auto i Tønsberg for overrekkelse av en Subaru Levorg. Den kommer godt med.

– Vi har hytte på fjellet, så vi har veldig bruk for firehjulstrekk.

Fra elite- til trimklasse

Informasjonsdirektør i Subaru Norge, Stian Thrane, forteller at de i begynnelsen delte ut bil til vinneren av eliteklassen, men at dette er fjerde gang de trekker ut en tilfeldig vinner i trimklassen.

– Vi så at eliten stort sett hadde sponsoravtaler og tenkte at det var morsommere å gi bil til noen som trengte det mer og synes det var mer stas, sier Thrane.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.