Varme skjerf for et varmt samfunn

VARMT SAMFUNN: Det nærmer seg jul, og Kirkens Bymisjons daglig leder i Vestfold, Anders Madsen, ønsker at man ikler seg oransje skjerf.

VARMT SAMFUNN: Det nærmer seg jul, og Kirkens Bymisjons daglig leder i Vestfold, Anders Madsen, ønsker at man ikler seg oransje skjerf. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Onsdag deler Kirkens Bymisjon ut 15.000 oransje skjerf over hele landet. 450 av disse i Vestfold.

DEL

(Tønsbergs Blad) Dette skjer når 1. november skal bli «Årets varmeste dag».

– Det er fantastisk å være vitne til denne unike dugnadsånden. Mennesker i hele Norge har den siste måneden strikket for alle som trenger det og for et varmere samfunn. Bare i Vestfold har vi økt fra 300 skjerf i fjor til over 450 i år, sier Anders Pladsen, Daglig leder i Kirkens Bymisjon Vestfold

De oransje skjerfene deles ut – helt gratis – over hele landet og dette markerer starten på Kirkens Bymisjons juleaksjonen «Gled en som gruer seg til jul». I år blir skjerf hengt opp i Sande, Holmestrand, Tønsberg og i Sandefjord. Kirkens Bymisjon oppfordrer alle som vil, til å forsyne seg med et skjerf og bære dette fremover.

– Vi kaller det oransje skjerfet for «Norges varmeste skjerf». Vi ønsker et varmt og inkluderende samfunn i en førjulstid som er tung for mange. Når du tar på deg det oransje skjerfet blir du ikke bare fysisk varm, men du signaliserer også at du er for et varmere samfunn, sier Pladsen.

BARE Å TA: Snart er det bare å ta et av de oransje skjerfene Kirkens Bymisjon henger ut for å markere starten på kampanjen «Gled en som gruer seg til jul».

BARE Å TA: Snart er det bare å ta et av de oransje skjerfene Kirkens Bymisjon henger ut for å markere starten på kampanjen «Gled en som gruer seg til jul». Foto:

Artikkeltags