Ny rekord for Jarlsberg

Oppgang: Dette bildet ble tatt ved jubileums-feiringen i fjor, men også onsdag fikk Jarlsberg-staben en skikkelig god dag på jobb. Arkivfoto

Oppgang: Dette bildet ble tatt ved jubileums-feiringen i fjor, men også onsdag fikk Jarlsberg-staben en skikkelig god dag på jobb. Arkivfoto

Artikkelen er over 1 år gammel

Vi vet stadig mer om hva leserne egentlig vil ha. Det virker skjerpende – og gir resultater.

DEL

LederDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Onsdag morgen kom nye opplagstall for norske lokalaviser. Tallene er igjen hyggelig lesning for alle som er glad i Jarlsberg: Veksten som virkelig tok til igjen i fjor har fortsatt. Ved inngangen til andre halvår 2019 står vi med 4.303 abonnenter. Det er 36 flere enn seks måneder tidligere, og også ny rekord.

I en hverdag der flere medier konkurrerer om oppmerksomheten vår enn noen gang, er det gledelig og inspirerende å se at så mange tyr til lokalavisa si for nyheter. Her i Jarlsberg tolker vi det som at folk ser på oss som troverdige, nyttige og aktuelle.

Vi er ikke alene om veksten. Etter flere års nedgang, øker opplagstallene nå landet over. Felles for det store flertallet av avisene som vokser, er at de har omfavnet det digitale skiftet og mulighetene det gir med begge hender. Det betyr at vi kan nå deg som leser på nye måter – for eksempel gjennom direktestudio på valgdagen og direktesendt debatt, og selvsagt bildeserier fra store arrangementer.

Digitale verktøy betyr også at vi vet mer om hva leserne egentlig vil ha – nemlig framoverlent, balansert og brennaktuell journalistikk om saker og temaer som angår mange. Det virker skjerpende.

Artikkeltags