Nå skal vi feire oss selv – og du er invitert

HIPP HIPP HURRA: Bursdagsfeiring er sjeldent feil, det mener denne gjengen her som består av Jørgen Lode Haugestad, Ludvik Krogsether Jensen, Oliver Due Akerholt og Lui Ørum Østerbø. De har pyntet seg med avishatt og alle barn som kommer med avishatt på lørdag får bildet sitt i avisen.

HIPP HIPP HURRA: Bursdagsfeiring er sjeldent feil, det mener denne gjengen her som består av Jørgen Lode Haugestad, Ludvik Krogsether Jensen, Oliver Due Akerholt og Lui Ørum Østerbø. De har pyntet seg med avishatt og alle barn som kommer med avishatt på lørdag får bildet sitt i avisen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

For 175 år siden ble Jarlsberg grunnlagt – og jubileet skal på ingen måte forbigås i stillhet.

DEL

HOLMESTRAND: – Avisa betyr alt for meg, sier Liv Jorunn Larsen.

– Jarlsberg har vært en inngangsport til å få i gang hverdagen igjen. Dere har gitt meg muligheten til å bli sett og hørt. Uten Jarlsberg hadde jeg ikke hatt en sjans til å bevise hva jeg kan, og jeg setter uendelig stor pris på dere, sier Maria Værnes.

Jarlsberg betyr mye for mange, og har gjort det i 175 år – nå skal det feires på lørdag sammen med Holmestrandsdagen.

Lokale innslag

For anledningen vil det bli rigget til en kulturscene på brygga. Der vil du få se band som Ila Auto, Marcus Vangen & Unnskyld, Swinglett, Vise Menn, Regnbuen seniorkor HUK og til og med Byteateret. På fiskebrygga blir det dans, oppvisning av RG-jentene og innføring i yoga. Samtidig er det også duket for den populære Holmestrandsdagen hvor flere morsomme konkurranser skal arrangeres.

– Mer naturlig enn å feire dagen sammen med det årlige arrangementet Holmestrandsdagen fant vi ikke. Det er i byen Holmestrand avisen har hatt tilhold, og hatt sine oppturer og nedturer. Naturlig nok det også – at det svinger litt. Det hadde vært rart om det ikke hadde vært noen humper i en så lang vei, som ble staket ut allerede i 1843, sier redaktør Pål Nordby.

(Saken fortsetter under bildet)

Marcus Vangen & Unnskyld: Vangen synger om lokalpolitikk på en humoristisk måte og får mye av inspirasjonen til låtene fra Jarlsberg: – Jeg finkjemmer avisa etter stoff jeg kan bruke i sangene, har han tidligere uttalt. Hva han finner på under lørdagens arrangement blir spennende å høre.

Marcus Vangen & Unnskyld: Vangen synger om lokalpolitikk på en humoristisk måte og får mye av inspirasjonen til låtene fra Jarlsberg: – Jeg finkjemmer avisa etter stoff jeg kan bruke i sangene, har han tidligere uttalt. Hva han finner på under lørdagens arrangement blir spennende å høre. Foto:

LES OGSÅ: Ila Auto til Jarlsbergs 175 års jubileum: – Vi slår på stortromma og gir byen en skikkelig fest!(+)

Moro for barna

I tillegg til kulturpogram på scenen blir det arrangert barnas marked, barnas løp og populær ansiktsmaling for barna. Det blir gratis pølser, brus, kake og kaffe. Brygga fylles også med stands og aktiviteter fra foreninger, politiske partier og næringsliv. Man kan få kjøpt eplemost, økologiske grønnsaker og egg, vafler og bruktbøker. Og sist, men ikke minst: det blir mulighet for å vinne fem gratis digitale Jarlsberg abonnement ut året dersom du svarer riktig på vår egne Jarlsberg quiz – det lønner seg å ha lest seg opp. Gjennom dagen holder vi også bildekonkurranse hvor alle bildene legges ut på jarlsbergavis.no, der vanker det premie til de beste blinkskuddene.

AVISVESKE: Kjærsenteret og Husflidslaget syr og deler ut vesker som er laget av gamle nyheter.

AVISVESKE: Kjærsenteret og Husflidslaget syr og deler ut vesker som er laget av gamle nyheter. Foto:

Artikkeltags