Hof: – Rundt halvparten av bookingene våre her på Fysen kro er lokale. Det har vært populært, og med god oppslutning. Mange har spurt etter Otto Junior, og nå fant vi endelig en dato som passet både for ham og oss, sier Ibrahim Azam på Fysen kro fornøyd.

Sammen med trommeslager Tom Arne Fossheim (48) og bassist Bjørn Thomassen (57) er Otto Junior fra Ramnes klar med det han lover skal bli en konsertkveld med skikkelig trøkk på Fysen lørdag 13. august.

Spiller med de store

Med foreldre fra Hof og Holmestrand, blir konserten i Sundbyfoss omtrent som hjemmebane å regne for 16-åringen, som blir regnet som ett av landets største gitartalenter, og som tidlig forelsket seg i bluesen.

LES OGSÅ: Otto Junior (14) elsker blues – og har allerede spilt med de store stjernene

Otto Junior har allerede rukket å spille sammen med størrelser som Vidar Busk, Knut Reiersrud og Bruce Springsteens gitarist Little Steven. Han ble tidlig plukket ut til å være en del av gitarprodusenten Gibsons Generation Group, og var senest i april i år i Tysland på spilling.

Vil leve av musikken

– Målet er en dag å kunne leve av musikken, få reise rundt for å spille og forhåpentligvis inspirere andre også, sier Otto Junior. Nå i høst begynner han på musikklinja på Sandefjord videregående skole, men før skoleåret settes i gang, er han altså klar for å gi publikum på Fysen kro en solid dose blues og bluesrock.

– Det blir låter av helter som Stevie Ray Vaughan og Gary Moore, og så har jeg begynt å skrive en del låter selv også. Vi skal gi folket et skikkelig show, variert med både rolige låter og mye trøkk, sier det 16-årige stortalentet som allerede har passert 30.000 følgere på Instagram-kontoen ottojuniormusic, der han jevnlig legger ut smakebiter av musikken sin.

Bildeserie

SE BILDENE: Fest-testet den nye scenen i Eidsfoss