Det er ikke slik at vi tror tynsetinger er mer gærne enn andre. Men å kjøre på gressklipper fra Tynset til Holmestrand «bare» for å spise hjemmelaget pizza, ja, det kommer et stykke opp på skalaen.

Hadde Kjell Aukrust levd, ville det garantert blitt gode historier om hva naboene til bygda Alvdal kan finne på av tullball.

Uansett må reiselysten, eller lysten på eventyr, humoristisk galskap og hjemmelaget pizza være godt over gjennomsnittet stor for å legge ut på en slik tur – i cirka ti kilometer i timen. Det vil si veeeldig lang tid før lukten av pizza river i nesa.

LES Grasklipper-gutta er framme!

Ei drøy uke tok det. Men ikke nok med det. Sindre Delany Mehlum (32) og Ronny Bakken (39) spiste pizza, dusjet og satte seg på gressklipperne – for å kjøre samme strekning tilbake igjen.

Stappmette av pizzaen hjemme hos Ann Kristin Lauritzen var de bare halvveis. Først fredag eller lørdag kan de vente å være tilbake i Tynset igjen, men pizzaen var visst verdt det.

Hva blir det neste?

Sommeren er tid for utfordringer, og det vil alltid være de som går Norge på tvers, på langs, skal på et visst antall topper, eller som lokale Jimmy Vika gjorde et år: løp 20 maratondistanser på 20 dager i 20 forskjellige fylker, Svalbard iberegnet.

Om stuntene er for et godt formål, eller om det kun er for å utfordre seg selv, så er det fargerike innslag og moro for alle oss andre.

LES

Eurovision Song Contest 2021

På norsk ofte bare omtalt som Melodi Grand Prix. Årets arrangement var den 65. utgaven av Eurovision Song Contest, Den europeiske kringkastingsunions (EBU) årlige sangkonkurranse for unionens medlemmer.

Konkurransen fant sted i Rotterdam i Nederland, og besto av tre sendinger: semifinaler tirsdag 18. mai og torsdag 20. mai og finalen lørdag 22. mai 2021. De tre sendingene ble overført direkte fra konsert- og konferansesenteret Rotterdam Ahoy.

39 land deltok i konkurransen, av disse konkurrerte 26 i finalen.

Vinneren av konkurransen ble Italia med sangen «Zitti e buoni», framført av gruppa Måneskin. Norge, representert med Tix og sangen «Fallen angel», endte på 18. plass.

183 millioner TV-publikummere fikk med seg sendingene fra Eurovision Song Contest.

Kilde: Wikipedia