Bli med opp og stå: – Vi utfordrer dere til padlebrett-konkurranse

KLARE TIL KAMP: F.v: Magnus Franer-Erlingsen, Rune Bergquist og Lars Ivar Hordnes. Rune ga journalistene tips om teknikk i forkant av lørdagens SUP Brett konkurranse.

KLARE TIL KAMP: F.v: Magnus Franer-Erlingsen, Rune Bergquist og Lars Ivar Hordnes. Rune ga journalistene tips om teknikk i forkant av lørdagens SUP Brett konkurranse. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Det blir spennende å prøve noe helt nytt foran tusenvis av mennesker – minst, sier redaksjonsleder i Jarlsberg Magnus Franer-Erlingsen og gliser bredt.

DEL

Holmestrand: Det er duket for vann-vittig mye moro med SUP brett konkurranse på lørdag, og Jarlsbergs egne Lars Ivar Hordnes og Magnus Franer-Erlingsen er klare for å sette i gang konkurransen med et smell ... eller kanskje et plask.

Taktikken er klar

– Dette er en sport hvor alt er lov og avhengig av hvor desperat jeg blir så kan det hende jeg tar i bruk noen utradisjonelle triks, fleiper Franer-Erlingsen og legger til:

– Samtidig må jeg huske på at jeg skal jobbe sammen med Lars Ivar neste uke da.

Distansen blir bare på noen titallsmeter: fra brygga til nærmeste båt og tilbake.  Hordnes innrømmer at han tror det blir en utfordring å bruke SUP brett for første gang

– Men jeg skal gi alt og har planer om å gå hardt ut. I motsetning til Magnus har jeg jo padlererfaring, sier han.

LES OGSÅ: Kort tid etter at dette bildet ble tatt, havnet Lars Ivar i alvorlig kajakk-trøbbel (+)

Teknikk er viktig

Rune Bergquist på Intersport har et par tips til gutta i forkant av konkurransen.

– Det er lurt å starte rolig, finne balansen, stå midt på brettet og føre padleåra langs brettet. Hvis man er usikker kan man også sette seg ned på knærne, forteller Bergquist.

– Dette blir moro, vi gleder oss, avslutter Hordnes og Franer-Erlingsen som oppfordrer alle til å bli med på konkurransen.

Vinneren fra hver runde går videre og utfordrer nestemann. Alle er invitert og alle våre lesere er herved utfordret til SUP brett konkurranse lørdag.

LES OGSÅ: Ikke vær redd for å gripe muligheter

Artikkeltags