Se talen til redaktør Pål Nordby her

VEKST: Vi opplever at lokalavisen er viktig for folk,  i et lokalsamfunn preget av vekst og optimisme, uttalte redaktøren i talen.

VEKST: Vi opplever at lokalavisen er viktig for folk, i et lokalsamfunn preget av vekst og optimisme, uttalte redaktøren i talen. Foto:

Av

En av Jarlsbergs lojale lesere hadde også en overraskelse på lur under talene. Nye blomster og planter flytter nå inn i redaksjonen til avisen. Tusen takk!

DEL

Det er lenge siden. Og det var i et samarbeid med kjøpmennene i byen at det skjedde. En fin link til at Jarlsberg i dag kan feire år i et samarbeid med handelsstanden og Holmestranddagen. Å feire 175-årsdagen i sentrum passer. Her har avisen alltid vært. Å feire sammen med innbyggere, lesere, politikere og kunder passer også. Uten dere heller ingen avis.

 (+)

Det samme med staben i Jarlsberg. Det å lage papiravis tre dager i uka og nettavis sju dager i uka, er både en dugnad og et puslespill. Et kontinuerlig og pågående puslespill som krever samarbeid og dialog. Og det vil vi gjerne takke for. Det er en fin anledning i dag. Det er alle dere, det folk driver med, og er engasjerte i, jobber med, utvikler og mener noe om. Det er alle de tingene og historiene som blir til gode avisreportasjer. Det hadde ikke vært mulig å få til uten en lav terskel mellom oss for å snakke sammen. Slik håper vi og tror det vil fortsette.

Vi opplever at lokalavisen er viktig for folk, vi er midt i et lokalsamfunn preget av vekst og optimisme. Vi går spennende tider i møte som en større kommune. Og Holmestrand er en by stadig flere ser til og får øynene opp for. Det er moro å drive avis i et pulserende lokalsamfunn. Det krever noe av oss, og vi prøver hver dag å innfri. Det skal vi fortsette med.

Men nå skal vi feire. Vi håper at været er med oss og at dere koser dere med underholdning, noe å spise og drikke, konkurranser og dets om skjer på stand på brygga. Butikkene har også mye bra å by på i dag, og gutta i Kiwanis er klare med pølser på grillen. Kos dere og takk for samarbeidet i 175 år.

Artikkeltags