Valper 24 timer alene i skogen i Kronlia: I kveld blir det helt avgjørende å finne dem

BORTE:Valpene Bonzo og Kamikaze forsvant fra sitt hjem mandag kveld. Nå spør eieren om hjelp fra hele Holmestrand.

BORTE:Valpene Bonzo og Kamikaze forsvant fra sitt hjem mandag kveld. Nå spør eieren om hjelp fra hele Holmestrand. Foto:

Minusgrader og snø gjør at det haster å finne to kongepuddelvalper som forsvant fra hjemmet sitt på Kronlia mandag.

DEL

HOLMESTRAND: Hundeeier Lene Krone spør desperat om hjelp til å finne sine valper som forsvant ut i skogen for et døgn siden.

– Jeg krabbet rundt i snøen i seks timer i går kveld, og har lett etter dem i hele dag siden klokken 06.00 uten hell, forteller Krone.

Kritisk de neste timene

Hun fulgte valpespor et stykke inn i skogen, fram til hun kom til et område med mange rådyrspor som gjorde at hun mistet retningen. Det neste døgnet kan bli kritisk for valpene hvis de ikke blir funnet i kveld.

– Jeg er desperat. Hvis noen føler seg kallet til å hjelpe til er jeg evig takknemlig. Det er umulig å gå i skogen da man tråkker gjennom, så miniski og staver er beste hjelpemiddel. Hvis noen trenger å kjøpe miniski eller brodder for å hjelpe til med letingen så betaler jeg gjerne for det, sier hun.

– Rop «valper»

De to fem måneder gamle valpene heter Kamikaze og Bonzo. De forsvant sammen med hunden Nestor.

– De har aldri vist tegn til å forlate gårdsplassen uten oss mennesker før, men borte vekk var de alle tre på et blunk. Nestor kom tilbake, men helt alene, sier Krone fortvilet.

De to valpene er svarte og brune, chippet, har halsbånd og politiet er varslet.

– Vi leter nå fra gården og innover skogen som går ned mot Hvittingfossveien. Vi trenger også mange som kan starte på Hvittingfossveien og gå rett oppover i skauen. Rop «VALPER! Bonzo! Kamikaze!", råder Krone.

Adressene til husene som grenser mot denne skauen er Hvittingfossveien 349, 351, 353, 355, 357, 359 og 361 samt Gjøgriveien 1.

Artikkeltags