2018 I REVY: Fikk du med deg disse sakene fra september?

ROS: Kronprinsesse Mette-Marit ga Holmestrand ros for byutviklingen.

ROS: Kronprinsesse Mette-Marit ga Holmestrand ros for byutviklingen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er ikke hver dag Holmestrand får besøk av Kronprinsparet: 4. september ble en stor dag for både store og små, men også i avisa. Uværet rundt oktoberfesten fikk også stor oppmerksomhet og hindret mange i å delta på fredag, men lørdag derimot var teltet helt fullt.

DEL

Topp ti lista

1. Kronprinsesse Mette-Marit: – Jeg er blant dem som har skiftet mening om Holmestrand

Et knippe lokale kulturaktører viste seg fram for kronprinsparet på Dr. Graaruds plass. Og ordfører Alf Johan Svele snakket varmt om utviklingen i "byen som mange nå skifter mening om". – Jeg må innrømme at jeg er blant dem, sa kronprinsesse Mette-Marit i sin tale. Hun dro linjene fra en by som mange forbandt med kø og trafikk til det moderne Holmestrand i rivende utvikling. 

2. Raser mot dyrehotell: – Dette er direkte dyreplageri (+)

Camilla Lagestad ante fred og ingen fare da hun plasserte katten sin Fia på Dyrehotell i 48 dager denne sommeren. Det angrer hun bittert på. Lagestad advarer mot Dyrehotellet Villa Felix som ligger langs Bispevien mellom Revetal og Kronlia i Holmestrand etter å ha fått tilbake katten sin med et halsbånd med radius hun påstår var 2.5 cm og som hadde boret seg langt inn i huden på pusen og forårsaket sår.

3. CharLi i nye hender – Isabell (30) er den stolte nye eieren (+)

– Det er viktig å ikke få panikk den første stille uken, men det er like viktig å få panikk tidsnok. Det er et av rådene tidligere CharLi-eier Charlotte Lindstrøm Teigen kan gi den ferske butikkeieren.

TUPPES UT: Tidligere eier Charlotte Lindstrøm Teigen selger butikken sin og blir "tuppet ut" av den nye eieren Isabell Bæver Stenberg. – Det gjør meg ingenting, butikken er i gode hender med Isabell "ved roret", sier Teigen.

TUPPES UT: Tidligere eier Charlotte Lindstrøm Teigen selger butikken sin og blir "tuppet ut" av den nye eieren Isabell Bæver Stenberg. – Det gjør meg ingenting, butikken er i gode hender med Isabell "ved roret", sier Teigen. Foto:

4. SE BILDENE: Disse trosset været og møtte opp tidlig på Oktoberfest-fredag (+)

Vær og værmelding må nok ta sin del av skylden for at festteltet unektelig var noe glissent da Jarlsberg var innom to timer etter åpning. Men det var ingenting å si på humøret blant dem som faktisk møtte opp.

5. Parkeringen ble dyr for Arnstein: – Kommunen jobber ikke for innbyggerne når de opptrer på denne måten (+)

Selv om du betaler med app, må du fortsatt holde et øye med hva som står på parkeringsautomaten. Det fikk Arnstein Aas erfare.

SURT: Arnstein Aas opplevde å få parkeringsbot, til tross for at han betalte med app på samme måte som alle andre dager.

SURT: Arnstein Aas opplevde å få parkeringsbot, til tross for at han betalte med app på samme måte som alle andre dager. Foto:

6.SE BILDENE: Disse traff vi under kronprinsparets Holmestrand-besøk (+)

WOOW: Felix Skotheim (9) og Camilla Hem (9) hadde tidenes reaksjon på håndhilsingen. – Det var helt rått. Dødskult! Nå skal vi aldri vaske den høyre hånden vår, sier Felix. – Det var kanskje litt dumt at vi hilste med høyre hånd, for nå må vi gjøre alt med venstre for å ikke miste håndavtrykket til Mette Marit... jaja, vi får bare lære oss å skrive med venstre hånd, sier Camilla i en seriøs tone.

WOOW: Felix Skotheim (9) og Camilla Hem (9) hadde tidenes reaksjon på håndhilsingen. – Det var helt rått. Dødskult! Nå skal vi aldri vaske den høyre hånden vår, sier Felix. – Det var kanskje litt dumt at vi hilste med høyre hånd, for nå må vi gjøre alt med venstre for å ikke miste håndavtrykket til Mette Marit... jaja, vi får bare lære oss å skrive med venstre hånd, sier Camilla i en seriøs tone. Foto:

7. SE BILDENE: Kronprinsparet ankommer Holmestrand (+)

ANKOMST: Kronprinsparet ankommer Holmestrand.

ANKOMST: Kronprinsparet ankommer Holmestrand. Foto:

8. Festarrangørene tok en solid revansje for den skuffende fredagskvelden (+)

– Lørdagskvelden tok av. Vi endte opp med fullt telt, med veldig godt feststemte og blide mennesker. Det var åpenbart at folk koste seg – de danset sågar ut døra! Det sier korpsleder Jon Kåre Larsen i Holmestrand Ungdomskorps (HUK) søndag formiddag – vel å merke med en noe rusten stemme etter x antall runder i front for allsangen «Ein Prosit».

MUSIKK: Mye bra Ompa-musikk fra Holmestrand Ungdomskorps, her med leder Jon Kåre Larsen i spissen, ble selvfølgelig servert

MUSIKK: Mye bra Ompa-musikk fra Holmestrand Ungdomskorps, her med leder Jon Kåre Larsen i spissen, ble selvfølgelig servert Foto:

9. – Eiendommer som denne kommer så og si aldri på markedet (+)

Selv om boligmarkedet i Holmestrand er ett av landets raskest voksende, er eiendommer til 15 millioner kroner fortsatt sjelden vare. Men har du de rette interessene og pengene, er det nå muligheter for et kjøp av dette kaliberet.

10. SE BILDENE: Her møter blomsterbarna kronprinsparet (+)

SPENTE: De mest spente barna var kanskje Karlise Heimtoft og Kristian Nordby som skulle ønske kronprinsparet velkommen. – Vi tenkte først at det var litt skummelt, men det var egentlig bare kult, var de to enige om.

SPENTE: De mest spente barna var kanskje Karlise Heimtoft og Kristian Nordby som skulle ønske kronprinsparet velkommen. – Vi tenkte først at det var litt skummelt, men det var egentlig bare kult, var de to enige om. Foto:

Artikkeltags