Ting tar – for mye tid

Lang ventetid: Biblioteket er populært, så populært av «meråpent» er ventet og ønsket. Foto: Pål Nordby

Lang ventetid: Biblioteket er populært, så populært av «meråpent» er ventet og ønsket. Foto: Pål Nordby

Artikkelen er over 2 år gammel

Nå er et på tide at biblioteket blir "meråpent".

DEL

MeningerTTT: Ting Tar Tid. Ofte mye mer tid enn planlagt.

Det som har blitt kalt «meråpent bibliotek» er et sånt fenomen, som har tatt veldig mye mer tid enn beregnet. Utålmodigheten begynner forståelig nok å bre seg blant brukerne i biblioteket. Tiden bør nå være over for flere utsettelser.

LES OGSÅ: Venter på tilbudet

Det er mer enn ett år siden Backergården stengte dørene. Det er godt over et halvt år siden biblioteket åpnet i begynnelsen av juni. Og det er snart et halvt år siden «meråpent bibliotek skulle vært et tilbud til innbyggerne fra starten av september. Nå er det snart mars.

Vi synes ikke biblioteksjef Berit Borgen skal vente én dag til med å klage til leverandøren, dersom problemet ligger der. Hun bør absolutt bruke utestemmen.

Med en slik service som vi kan lese mellom linjene av saken som sto i lørdagens avis, må det bli vanskelig for et slikt firma å få nye kunder.

LES OGSÅ: Utsetter meråpent

Et system som var på plass i oktober, men som fortsatt ikke virker, kan ikke kalles noe annet enn en liten skandale.

Vel, så er det også uheldig at en bedrift som skal levere «gardin» til å henge foran kafeen, når denne er stengt, brenner i desember. Men hvis det tekniske skulle vært på plass i september eller oktober, så burde vel også gardinen vært på plass lenge før brannen før jul, så her virker det til å være flere kaniner i hatten.

Uansett, nå venter folk på et «meråpent bibliotek».

Artikkeltags