Endelig er det klart for Hof Toppers – og det er takket være de frivillige

KLAR, FERDIG, GÅ: Mange barn kan glede seg til minitoppers i helgen.

KLAR, FERDIG, GÅ: Mange barn kan glede seg til minitoppers i helgen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

«Hele bygda» er i sving foran årets Hof Toppers. – Det er et utrolig engasjement, sier løpsgeneral Tom Arne Akerholt.

DEL

HOF: Denne uken er over 110 frivillige i Hof i gang med merking av løyper foran årets Hof Toppers. Det er mye som skal forberedes, stadioen skal rigges og allerede klokken 06.00 lørdag morgen står de frivillige klare for å gi ut startnumre til de første deltakerne.

Imponerende

100 deltakere fra Hof stiller på startstreken førstkommende lørdag. Fra Holmestrand er det foreløpig meldt på 25 deltakere, mens Sande er representert med tre deltakere på startstreken.

– Men det som er like imponerende at hele 110 personer av bygdas befolkning er med som funksjonærer eller vakter på årets arrangement. Uten slik engasjement fra «Hofsokningene» hadde vi aldri greid å arrangere et slikt arrangement, fastslår Akerholt.

Til barnas glede blir det tradisjonen tro også arrangert «Minitoppers» som er en enkel løype med start og mål på stadioen.

– Det blir stor aktivitet utenom i løypene også, det vil blant annet bli satt opp et hoppeslott for barna, forteller Akerholt.

LES OGSÅ: Påmeldingene strømmer på til Hof Toppers: – Vi utvider fristen og håper på rekord (+)

Kan bli vanskelig med rekord

– Deltakerrekorden på 330 påmeldte er fortsatt innen rekkevidde, men kan bli vanskelig å oppnå, innrømmer Akerholt.

Onsdag hadde de passert 300 deltakere.

– Det er vi selvfølgelig veldig fornøyd med likevel. Vi håper mange tilskuere kommer opp til stadion ved Hof Hallen lørdag å heier de fram, sier Akerholt.

Sent tirsdag kveld bekrefter også Frank Løke at Aune Sand vil stille på startstreken på Løke Challenge. Kvelden avsluttes med «After Toppers» på kroa i Hof.

Artikkeltags