Hjelper ofrene: – Gir 25.000 fra Lions i Holmestrand

Eksplosjonen i Libanon: Det ser helt forferdelig ut i Beirut etter den vanvittige eksplosjonen. Foto: Scanpix

Eksplosjonen i Libanon: Det ser helt forferdelig ut i Beirut etter den vanvittige eksplosjonen. Foto: Scanpix

– LIONS Club Holmestrand har som en av de første klubbene i landet så langt bevilget 25.000 kroner til hjelpearbeid i landet etter eksplosjonen, forteller Nils W. Ørum til Jarlsberg.

DEL

Holmestrand: Libanon er i en enorm krise som vist på TV verden over de siste dagene. Mange døde, over 4.ooo skadde og mellom 2- 300.000 uten bopel etter at alt er ødelagt. Kapasiteten på sykehusene er helt sprengt. Deler av kornlager og medisiner ble også ødelagt i eksplosjonen, og LIONS Norge jobber nå for å kunne hjelpe befolkningen i Libanon.

Katastrofefond

– LIONS Norge har også et katastrofefond hvor det nylig har blitt bevilget 300.000 kroner. Videre vill LCIF (LIONS Clubs International Foundation) også gi betydelige hjelp på verdensbasis. Landet trenger all mulig støtte både på kort og lang sikt. Det er også noe spesielt at det libanesiske flagget er prosjektert på en bygning i Tel Aviv og også på verdens høyeste bygning (Burj Khalifa) i Dubai, sier Ørum.

Som både medlem av LIONS og som FN veteran oppfordrer Nils W. Ørum alle og spesielt folk som har tjenestegjort i UNIFIL om å støtte Libanon i denne meget vanskelige tiden.

Vipps og konto

– Kontoene er opprettet av LIONS katastrofeberedskap og hvor vi vil la innsamlingen på det oppgitte vipps og kontonummeret kun gå til Libanon i månedene august, september og oktober.

– Vipps nr 617792 eller bankkonto 9001 23 04381. Merk innbetalingene «Libanon», oppfordrer han.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken