Her åpner det ny rundkjøring

FERDIG! Byggearbeidene startet ved påsketider i år og nå er det klart for åpning.

FERDIG! Byggearbeidene startet ved påsketider i år og nå er det klart for åpning. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Arbeidene har gått helt etter planen.

DEL

(Tønsbergs Blad) Onsdag er det klart for åpning av den nye rundkjøringen på fylkesvei 32/fylkesvei 312 på Dokka i Holmestrand kommune.

Fylkesordfører Rune Hogsnes og ordfører Alf Johan Svele vil stå for åpningen med snorklipp sammen med avdelingsdirektør Tore Kaurin i Statens vegvesen, melder veivesenet i en pressemelding.

Representanter fra Vestfold fylkeskommune, Holmestrand kommune, Bergene Holm og Statens vegvesen vil også være til stede.

– Hensikten med ombyggingen av krysset har vært å etablere en avkjørsel for Haslestad bruk nord til fylkesvei 32 i forbindelse med videreutvikling av næringsområdene Rønneberg industrier sør for krysset og Haslestad bruk nord for krysset, skriver veivesenet i pressemeldingen.

I januar i år ble avtalen inngått og finansieringen er et spleiselag. Holmestrand kommune har bidratt med et tilskudd på 5 millioner kroner. Regulering og grunnarbeider, ca. 1 million kroner, er gjennomført av Bergene Holm AS. Prosjektets totalkostnad er 9,4 millioner kroner inklusiv mva.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Foto:

Byggearbeidene startet ved påsketider i år og var ferdig i september. Statens vegvesen har hatt byggeledelsen på vegne av Vestfold fylkeskommune. Det er entreprenør Arne Olav Lund AS som har utført arbeidene.

– Samarbeidet med entreprenøren har vært meget bra, og arbeidene har gått helt etter planen, sier byggeleder Lasse Sondbø i Statens vegvesen.

Åpningen foretas onsdag 6. november klokka 12.00.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken