Lions fikk inn ni søknader om støtte – nå er pengene fordelt

GIVERGLEDE: President i LC Holmestrand Odd Frydenberg og en fornøyd Bente Charlotte Gausen, leder for Kirkens Bymisjon i Holmestrand.

GIVERGLEDE: President i LC Holmestrand Odd Frydenberg og en fornøyd Bente Charlotte Gausen, leder for Kirkens Bymisjon i Holmestrand. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Tre foreninger fikk dele potten på 40.000 kroner mellom seg.

DEL

HOLMESTRAND: Lions Club Holmestrand er godt fornøyd med responsen på foreningens tilbud om å kunne støtte diverse lokale tiltak med inntil kr 40 000. Nils W. Ørum forteller at klubben fikk inn ni søknader på i alt ca kr 157 000. Inkludert i disse søknadene var også 2 uspesifiserte, hvor beløp ikke var ført opp.

– Det var mange godt begrunnede søknader, men vi måtte foreta en prioritering ut fra de retningslinjene vi hadde satt opp, forteller Ørm.

Etter nøye vurderinger i styret og fremlegging på medlemsmøtet, ble fordelingen som følger:

  • BSK Alpingruppe: Utstyr for skiskole: kr 10 000
  • Barneteateret: Øvelser, forestillinger: kr 15 000
  • Kirkens Bymisjon: Tørrsterilisator: kr 15 124

Alle søkere har blitt tilskrevet etter at fordelingen har skjedd.  En av de heldige var Kirkens Bymisjon ved Bente Charlotte Gausen. Bente Charlotte holdt foredrag for Lions sist torsdag og ble gledelig overrasket da hun fikk vite at Kirkens Bymisjon ble tildelt penger.  Bymisjonen ønsket penger til en tørrsterilisator, da de nå skal drive mer feltarbeid. Tørrsterilisatoren skal brukes til sterilisering av medisinsk utstyr.          

LC Holmestrand vil takke alle som søkte og ønsker samtlige søkere lykke til videre med viktig arbeid.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken