Anne fikk en elg på besøk

EPLEKJEKK: Elgen ble tatt godt imot da den freidig og uinvitert kom og forsynte seg av epletreet i hagen. Den fikk spise så mye den ville før den forlot stedet.

EPLEKJEKK: Elgen ble tatt godt imot da den freidig og uinvitert kom og forsynte seg av epletreet i hagen. Den fikk spise så mye den ville før den forlot stedet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Det er ikke så veldig vanlig, nei.

DEL

(Tønsbergs Blad) Det er Anne Strand fra Holmestrand som forteller om da elgen kom på besøk i hagen på adressen hun befant seg tirsdag.

– Den sto der lenge og var ikke redd i det hele tatt. Jeg gikk ut og sto bare noen få meter fra den i minst fem minutter, forteller hun.

LES OGSÅ: Fikk fuglene massakrert - igjen (+)

Svevde over stakittgjerdet

Riktignok var hun i Orkanger i Trøndelag på besøk da det skjedde, men heller ikke der er det så vanlig at en elg hopper over gjerdet. Etter å ha stått nært på elgen og observert at den spiste på epletreet, forsvant dyret videre til naboens hage.

– Den hoppet elegant over gjerdet, forteller Strand.

Eplene hadde hadde blitt høstet dagen før elgen forsynte seg av blader og greiner på treet.

LES OGSÅ: Går du forbi denne soppen? Slutt med det!

– Det var jo litt spesielt. Men kanskje det var det den hadde ventet på? Den var ikke interessert i treet rett ved siden av, som hadde masse epler, forteller Strand, like før hun er hjemme i Holmestrand igjen.

PÅ NYE MARKER: Elgen tok turen inn i et nabolag. Her har den nettopp hoppet over et meterhøyt stakittgjerde mellom to hager etter å ha forsynt seg av noen frukttrær i den første.

PÅ NYE MARKER: Elgen tok turen inn i et nabolag. Her har den nettopp hoppet over et meterhøyt stakittgjerde mellom to hager etter å ha forsynt seg av noen frukttrær i den første. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.