↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Refinansiere.net Sammenlign lån til refinansiering og finn laveste rente

Kvitt deg med dyre lån og kreditter. En refinansiering kan spare deg for mye penger dersom du finner den beste løsningen. Vi hjelper deg med å skaffe tilbudene fra alle nettbaserte banker i landet.

 

Låneeksempel: 65.000 kr. o/5 år, Eff.rente 9,92%, Kostnad 16.902,-, Totalt: 81.902,-.

 

Sørg for at bankene kjemper om å gi de beste betingelsene

Når du bruker vår sammenligningsside får du muligheten til å skaffe mange lånetilbud på kort tid. Etter å ha sendt søknadene trenger du ikke vente lenge før bankene kontakter deg. Ta deg tid til å sammenligne, og les guider på Refinansiere.net som hjelper deg med å finne de billigste løsningene på refinansiering.

 

Hva koster et usikret lån til refinansiering?

Du kan låne inntil en halv million uten å måtte stille med sikkerhet. Rentene på lånet kommer an på kredittscoren din og lånestørrelsen. Et stort lån koster vanligvis mindre enn et lite lån. Med god kredittscore kan de nominelle rentene komme ned i cirka 5% til 6% hos flere banker. Et vabligere nominelt rentenivå er mellom 8% og 12%. Dette er langt lavere enn på kredittkort, avbetalingskjøp og smålån.

 

For å beregne de nøyaktige kostnadene må du huske å trekke fra skattefradrag for gjeldsrenter som for tiden er på 22%. Lånet blir dermed rimeligere enn det du betaler, men dette merker du ikke før skatteoppgjøret kommer.

 

Hent lånetilbud på 1-2-3:

  1. Send søknader til mange banker, eller bruk en låneagent som du finner på vår side.
  2. Bankene kontakter deg med tilbud i løpet av dagen.
  3. Velg lån og signer med BankID. 

Banken vil ta seg av innfrielsen av gjelden du skal refinansiere.

 

Bli gjeldfri raskere

Etter at du har refinansiert bør du vurdere å sette opp budsjett. Se deretter om du har mulighet til å øke avdragene slik at du blir gjeldfri raskere. Dette klarer de fleste når de har refinansiert og dermed redusert de månedlige utgiftene.


Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube