↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Gave til henne 

Leter du etter den perfekte gave til henne? Gi henne en flott historie å fortelle med en opplevelsesgave! Opplevelsesgaver er gaver som kan oppleves: en aktivitet, reise, attraksjon, et opphold eller lignende. Det er gaver som betyr mer enn bare en god tanke fordi du legger til rette for å lage nye minner.

Hva med å overraske henne med en alpakkavandring, en god brunsj eller en koselig overnattingsopplevelse? Dette er gaver til henne som vil lage gode minner. Enten du vil unne henne en avslappende spa-pause, et innholdsrikt matlagingskurs, eller la hennes kreativitet blomstre på et malekurs, finner du den perfekte gave til henne på YouWish.no.

YouWish.no tilbyr Norges beste opplevelser på ett sted som du kan kjøpe som gave til henne og samtidig gi bort et minne for livet. Velg blant over 500 opplevelser - fra den adrenalinsøkende til livsnyteren og alt derimellom; YouWish.no tilbyr opplevelser for alle og enhver!


Den perfekte gave til henne hver gang
Enten det er bursdag, jubileum eller annen spesiell anledning, vil du finne en gave til henne som vil falle i smak. YouWish.no har mange fantastiske aktiviteter å velge mellom, på alle de rette stedene, og til en pris som passer for ethvert budsjett. Vær original og gi henne noe hun vil huske for alltid.

YouWish.no byr på inspirerende opplevelser som spa-utflukter til matopplevelser og spennende sportsbil-eventyr. Andre opplevelser inkluderer deilige verksted for sjokolade og vin, fotoshoots og sightseeingturer. Om hun er mer av den eventyrlystne typen kan man unne henne et Indoor Skydive eventyr, eller et spennende mysterium. Uansett anledning, er en opplevelse noe hun garantert vil huske for alltid.

Finn opplevelsene du vil gi bort og få de tilsendt som gavekort på e-post innen fem minutter. Enklere blir det ikke!