↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

33 05 25 41

Besøksadresse

Havnegaten 7
3080 HOLMESTRAND
  1. Beskrivelse

Hos Tannlege Øystein Misje kan du som pasient få utført det meste innen moderne tannbehandling, med moderne utstyr,
til konkurransedyktig pris!

Vårt mål er å gi deg best mulig tannhelse, samt tilpasse behandlingen til dine ønsker, behov og økonomi. Det finnes idag mangfoldige refusjonsordninger via HELFO, som gjør at utgifter til behandling av f.eks. tannkjøttsbetennelse (kronisk marginal periodontitt), alvorlig tannslitasje (patologisk attrisjon/erosjon), eller hull i tennene pga munntørrhet, refunderes etter forskjellig grad!

Tannlege Øystein Misje har godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk, og kan utføre implantatprotetikk med Helfo-refusjon.

Vi stiller høye krav til kvalitet på tannbehandling, og setter fokus på at du som pasient skal få en smertefri og positiv opplevelse hos oss.

Ta gjerne kontakt for å avtale tid til en undersøkelse, og husk at du alltid får et skriftlig kostnadsoverslag dersom du ønsker det !

 

Tannlege Øystein Misje
Tannlege Øystein Misje er utdannet ved Det Odontologiske fakultet, Universitetet i Oslo, har over 11 års erfaring fra privat tannlegepraksis og er medlem av Den Norske Tannlegeforening.
Øystein Misje har i tillegg godkjent spesialkompetanse i implantatprotetikk, og kan utføre implantatprotetikk med Helfo-refusjon.


Tannpleier Linda Hanstad
Tannpleier Linda Hanstad er utdannet ved Høgskolen i Hedmark avd.
Elverum. Fikk sin Bachelorgrad i tannpleie i 2014. Har siden dette jobbet innen spesialist/periodontittpraksis, der man har fokus på tannkjøttsykdom og tannkjøttsbehandling. Linda Hanstad kan utføre vanlig rutineundersøkelser med røntgen og tannstensrens. Hos Linda får du også Helforefusjon ved behandling av tannkjøttsbetennelse/kronisk periodontitt, om du har krav på det.


Tannhelsesekretær Berit Jørstad Hole
Berit Jørstad Hole er utdannet sykepleier, og har jobbet på SiV (sykehuset i Tønsberg) i 29 år. Har nå jobbet som tannhelsesekretær i ca 6 år sammen med Øystein.