Utsikten fra Holmestrand-fjellet er unik

UNIK: Utsikten fra fjellet i Holmestrand er unik, mener innleggsskribenten, som også er innflytter. (Arkivfoto)

UNIK: Utsikten fra fjellet i Holmestrand er unik, mener innleggsskribenten, som også er innflytter. (Arkivfoto) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det ser litt rart ut for folk som er på besøk i Holmestrand å møte et gjerde som stenger for utsikten, skriver Anne Marit Johnskaeng.

DEL

MeningerSer i avisen den 22. februar at naboene til heisen har engasjert advokat for fortsatt å kunne nyte den flotte utsikten alene. Skjønner ikke helt hva de er redde for. Utsikten fra heisen er så god at de fleste hadde ikke engang hatt tid til å legge merke til naboene fordi utsikten bare må nytes.

BAKGRUNN: Naboene har engasjert advokathjelp for å stanse «Fløyen»-planene (+)

Jeg som kommer fra en annen kant av landet må si at jeg synes at utsikten fra Holmestrand-fjellet er unik og bør i mest mulig grad være tilgjengelig for alle og ikke hindres av sterke private interesser. Jeg og sikkert mange med meg hadde vel trodd at når det kom en offentlig bygning (les heisen) med «plen» rundt så var det vel naturlig at også plenen rundt var beregnet til å kunne brukes av alle. Det ser litt rart ut for folk som er på besøk i Holmestrand å møte et gjerde som stenger for utsikten. Alle ser jo at utsikten er der. Problemet er bare det at den er stengt for folk. Jeg tror også at de fleste ville, når de har litt ekstra tid etter turen opp med heisen, ta seg en tur rundt heishuset for å se på utsikten. Bare om det var mulig altså.

LES OGSÅ: – Vi i Holmestrand Utvikling ser veldig positivt på «Fløyen»-planene (+)

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags