Vi går til valg på trygge skoleveier!

Anne Grethe Svee Strande, 5.kandidat nye Holmestrand FrP

Anne Grethe Svee Strande, 5.kandidat nye Holmestrand FrP Foto:

Av
DEL

LeserbrevDet er ingenting som er viktigere enn våre barns trygghet, derfor vil Fremskrittspartiet at alle skoleveiene i den nye kommunen skal gjennomgås for å sikre at de er trygge.

Snart er det tid for skolestart. Mange håpefulle barn skal starte på skolen igjen etter ferie, og mange skal ha sin aller første skoledag. Felles for disse er at de fleste må benytte seg av trafikkerte veier for å komme seg til skolen.

De fleste veiene i kommunen vår har heldigvis trygge gang- og sykkelveier. Men for Fremskrittspartiet er det viktig at alle barn kommer seg til og fra skolen på en trygg måte, ikke bare de fleste. Hvis vi får en hånd på rattet etter 9.september, vil vi derfor jobbe for å ha en full gjennomgang av alle skoleveiene i den nye kommunen for å sikre at de er trygge, slik at alle kommer seg trygt til og fra skolen.

Der hvor det ikke er trygge skoleveier, eller mulighet til å gjøre skoleveien trygg gjennom utbedring av gang- og sykkelveier, er det viktig at det gis et tilbud om skoleskyss. Vi vil jobbe for at det skal være trygg skolevei hele veien for at barn og unge skal kunne gå til skolen. Dersom skoleveien ikke er trygg må det tilbys skoleskyss uavhengig av antall kilometer til skolen.

Hvis du også vil ha trygge skoleveier i kommunen vår, så stemmer du Fremskrittspartiet 9. september.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags