Lys i vinduene i HBA-bygget, men ikke til enhver pris

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Politikere som ønsker psykiatri og rus i HBA-bygget representerer ikke oss bekymrede foreldre, skriver familiefar Øyvind Strand fra Hof.

DEL

LeserbrevAnne fra SP er fortørnet over at Holmestrand kommune "trenerer" 50 nye arbeidsplasser i Hof.

  • LES OM DET HER (forbeholdt abonnenter)

Jeg er ikke fortørnet, men forundret over at enkelte politikere setter "business" foran tryggheten til barna. De "gyver løs" på kommunen før de i det hele tatt har satt seg inn i hvilken type drift som skal etableres og sjekket opp seriøsiteten til aktøren.

Jeg tenker at kommunen helt riktig har sagt at de trenger tid og kunnskap for å treffe den riktig avgjørelsen her.

"Mange var også skeptisk til flyktningmottak, men det var helt ubegrunnet" sier Anne videre. Det har vært en rekke hendelser med politiutrykninger på mottaket i Hof og ved andre mottak i Norge, Sverige og Europa forøvrig. Det er foruroligende og overaskende at en lokalpolitiker ikke har fått med seg all den uro som har vært på og rundt slike mottak.

Anne nevner også godt samarbeid med Kriminalomsorgen. I all hovedsak er nok det riktig, men det har nok ikke alltid vært like hyggelig for de nærmeste naboene med narkotikatrafikk gjennom hager og rømlinger med fengselsbetjenter hakk i hel. Sikkert spennende å se på for enkelte, men utrivelig for foreldre med barn ute i hagen.

Det blir ikke helt rikig å sammenligne driften i det tidligere fengselet og i HBA bygget, da dette området ligger lenger unna skole og barnehage.

De politikerne som ønsker psykiatri og rus i HBA-bygget representerer ikke oss bekymrede foreldre. De er i utakt med "grasrota".

Jeg ønsker også å se lys i vinduene i HBA bygget, men bare til egnede virksomheter.

ØYVIND STRAND

Pappa

Hof

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags