Hvem vil stille størst krav til Noah?

LANGØYA: Noah har planer om å flytte trafikk-kaia til området sør for Felleskjøpet.

LANGØYA: Noah har planer om å flytte trafikk-kaia til området sør for Felleskjøpet. Foto:

Av

Vern om Oslofjorden krever at Holmestrand-politikerne er på ballen kontinuerlig for å sørge for at Noah holder sine løfter.

DEL

LeserbrevNoah er i gang med å utvide sitt deponi og sin tid på Langøya. På tross av at et enstemmig kommunestyre gikk i mot planene, fikk Noah nok en gang alle tillatelser av myndighetene.

Vi som innbyggere er lei av gjentatte løftebrudd fra Noah gjennom mange år, og vil forsikre oss om at våre politikere i fremtiden følger opp og sørger for at Noah holder sine løfter. Det holder ikke lenger med flotte ord og luftige planer på glanset papir.

Steg 1 er å få tungtrafikken ut av sentrum.

Noah har lenge lovet ny løsning på trafikken, og har endelig kjøpt tomt til ny kai. Vi mener dette er en halvgod løsning, og hadde helst sett at all transport til og fra Langøya skjedde sjøveien.

Ny kai utenfor sentrum er likevel et skritt i riktig retning for Holmestrand sentrum.

LES OGSÅ: Holmestrand bys vel om Noah-kjøpet: – Dette er veldig bra (+)

Men i motsetning til lederen i Holmestrand bys vel, vil ikke vi i Vern om Oslofjorden lene oss tilbake og være fornøyd med kai-planer på bordet. At Europas giftigste avfall fraktes, behandles og deponeres rett utafor vår by er selvsagt en stor belastning. Holmestrand har i vårt syn hatt denne belastningen lenge nok. Nå har vi den dessverre lengre enn forventet, kanskje langt frem i tid.

Vi forventer rask fremgang i trafikkplanene og politikere som er på ballen kontinuerlig.

Ny plan skal ikke bli ny hvilepute.

Vi har derfor hatt et møte med en engasjert ordfører som sier at han vil følge opp. Vi vil også snakke med opposisjonen.

Hvem vil kreve mest av Noah? Hvem vil prioritere vårt miljø? Hvem gjør dette til sin politikk i valgkamp og i hverdagen?

LES OGSÅ: Kim er mellomfornøyd med kai-nyheten (+)

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags