Ikke riv skateparken på Hvitstein uten å bygge en ny

Skateparken: Klar ferdig gå! Fra opptakene til TV2-serien «Ønskedrømmen» på skatebanen ved Gjøklep skole i 2013. Foto: Pål Nordby

Skateparken: Klar ferdig gå! Fra opptakene til TV2-serien «Ønskedrømmen» på skatebanen ved Gjøklep skole i 2013. Foto: Pål Nordby

Av

Vær så snill. La oss med barn som ikke er interessert i ballspill eller andre lagidretter få ha denne arenaen, skriver Lill Isaksen i dette leserinnlegget.

DEL

Kjære dere som sitter i styre og stell i Holmestrand by.

Det er påskeaften, sola skinner og jeg sitter på skatebanen og ser min sønn kose seg ute i vårværet. Han spiller ikke fotball, men elsker sparkesykkel og skateboard. På banen her har han funnet likesinnede. Store og små barn som hjelper hverandre og lærer bort det de kan. Et fantastisk miljø der det er koselig for både barn og foreldre.

Her kommer vi alltid i prat med andre og kan være her hele dagen.

Og så får jeg høre at parken skal rives – og det er ingen planer om en ny park. Alt som er bygget opp skal demonteres og kastes.

Vær så snill. La oss med barn som ikke er interessert i ballspill eller andre lagidretter få ha denne arenaen. I et folkehelseperspektiv vil det være et tap både for barna og samfunnet å fjerne denne muligheten til fysisk aktivitet, frisk luft og sosial omgang.

Så vær så snill – ikke riv parken uten å planlegge en ny.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags