Nå må dere gjøre dere klare til kamp, Sande

Herredshuset i Hof: Innsenderen er opprørt både over etterbruken av herredshuset og det faktum at friske bjørketrær ble hugget ned. Foto: Jarl Rehn-Erichsen

Herredshuset i Hof: Innsenderen er opprørt både over etterbruken av herredshuset og det faktum at friske bjørketrær ble hugget ned. Foto: Jarl Rehn-Erichsen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Som det ser ut nå, er alt i ferd med å forsvinne til Holmestrand, skriver hofsokning Anne Kristine Grennæs Onsøien i dette leserinnlegget.

DEL

MeningerDet var dette vi var redde for? Først herredshuset, så de fine bjørkene! Dessuten, hvem fikk den fine bjørkeveden? Alt forsvant på 1-2-3!

Skjønner heller ikke hvorfor alle trærne langs veien i Hof sentrum også måtte hugges? Det er jo nesten ikke trær igjen i sentrum? Det er noe som vi Hof-sokninger forundres over, noe vi ikke forstår tydeligvis? Bjørketrærne ved herredshuset er fredet for oss. Et så verdig hus krever noen flotte høyreiste trær rundt. Vi var lovet arbeidsplasser på herredshuset i Hof!

Det skulle være et samarbeid mellom Holmestrand og oss i Hof! Vi skulle fortsatt beholde arbeidsplasser, alt skulle ikke flyttes!

Som det ser ut nå er jo alt i ferd med å forsvinne til Holmestrand!?

Hvem styrer? Mange i Hof ønsket ikke sammenslåing med Holmestrand? Mange ønsket seg samarbeid med Re kommune, en mer «tungtveiende» kommune. Skjønner heller ikke at vi ikke kunne vært innlemmet samtidig med Sande? Det hadde vært mer realt! En liten kommune er lett å «overkjøre»!

Sande, nå må dere gjøre dere klare til kamp, manne dere opp! Det ser ut som sammenslåingen er basert på kamp, ikke samarbeid eller gjensidig respekt!

LES OGSÅ: Lurer du på nummeret til den ansvarlige i kommunen? Da er det lite vits i å sjekke på kommunens nettside (+)

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags