Innstilte bussruter i Holmestrand

– Ikke forsvarlig å kjøre nå.

DEL

HOLMESTRAND: VKT meldte tirsdag morgen at de innstilte rute 45. Ruten går mellom Gullhaug, Kleiverud og Holmestrand sentrum.

– Beklager ulempene dette medfører, skrev VKT i meldingen.

VKT oppdaterte status for bussrutene fortløpende via sin Facebook-side. Etter at alle ruter var innstilt tidligere på dagen, meldte VKT kort før klokken 11 melder VKT at rute 42 Holmestrand-Gullhaug-Hof tar opp igjen kjøring, men kun via Hvittingfossveien. Inntil videre kjørte bussen ikke innom Fossfeltet.

Problemene fortsatte i varierende grad utover dagen.

– Takk til alle våre kunder for tålmodigheten deres i dag! Vi beklager ulempene været i dag har skapt med såpeglatte veier, forsinkelser og innstilte avganger. Håper vi ser dere på bussen igjen, skrev VKT tirsdag kveld.

– Mange ruter ble innstilt i Vestfold, på grunn av svært krevende kjøreforhold. Vi har konkludert med at det ikke var forsvarlig å kjøre buss nå, forklarte driftsleder Lars Sandnes til Jarlsberg.

Busselskapene hadde folk ute på veiene for å undersøke forholdene.

– Vi ønsker å sette i gang busstrafikken så snart forholdene tilsier at det er trygt. Lokale forhold om veivedlikehold og temperaturer har jeg ikke oversikt over nå, forklarte han.

VKT har ikke mulighet til å informere på bussholdeplassene, og Sandnes oppfordret folk til å følge med via nettaviser og VKTs informasjonskanaler for siste nytt om sin bussrute.

– Dessverre er det vanskelig å nå igjennom på Ruteopplysningen 177 nå. Vi beklager dette, skrev VKT på Facebook klokken 10.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken