(Sande Avis)

Festivaldeltakerne var raskt ute med å kapre seg bord i strålende sol fredag ettermiddag, for det var allerede klart at billettsalget var svært godt for fredagen.

Flere hadde tatt turen fra både Tønsberg, Lier og Bærum av de gjestene Sande Avis snakket med.

– Jeg var på let etter neste konserten hvor Ballinciaga skulle spille, så når jeg så de skulle hit samlet jeg kompisgjengen og bestilte billetter, forteller Sebastian Øien.

Dette er første gang Øien deltar på Bryggefestivalen som sammen med kompisene har tatt turen fra Tønsberg. Kompisgjengen kan avsløre kjenninger fra bygda som de ser fram til å møte i løpet av kvelden.

– Jeg har gått på Gjennestad videregående med flere fra Sande, som jeg kanskje møter i kveld, forteller Albert Øien.

Sikret seg billett

Flere blant publikum var raskt ute med å kjøpe billett til årets bryggefestival. Fredrik Skogsrud har med seg en stor vennegjeng, de håper på god stemning og mye folk.

– Jeg kjøpte billett så fort det var mulig, forteller Fredrik Skogsrud som også informerer om at dette er hans femte år på Bryggefestivalen.

Det er dj-duoen Broiler som er favoritten blant både Sebastian Øien og Sebastian Wiik. Aleksander Edru forteller at det er Halva Priset som fanget hans interesse.