For disse tok ferien brått slutt

LESER OG SKRIVER: Matias Flygin Sælid (foran),Edin Muratoric (t.v) og Pedram Gargari (t.h) jobber med særemne med utgangspunkt i hver sin bok. - Jeg skriver om en bok som handler om hvordan flyktninger tilpasser seg Norge, forteller Muratoric.

LESER OG SKRIVER: Matias Flygin Sælid (foran),Edin Muratoric (t.v) og Pedram Gargari (t.h) jobber med særemne med utgangspunkt i hver sin bok. - Jeg skriver om en bok som handler om hvordan flyktninger tilpasser seg Norge, forteller Muratoric. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Årets største skoleoppgave for 3. klassingene på videregående nærmer seg plutselig deadline. Da tok vinterferien brått slutt.

DEL

HOLMESTRAND: Flere unge har fått øynene opp for at biblioteket er et godt sted å jobbe med skoleprosjekter, også i vinterferien har det blitt flittig brukt.

– Vi har ikke kommet så langt med særemne som vi burde, sier Matias Flygin Sælid som bruker en del av vinterferien på biblioteket sammen med kompisene Pedram Gargari og Edin Muratoric.

De har hatt to måneder på prosjektet, men når fristen blir lagt til etter vinterferien er det fort gjort å tenke at man skal gjøre alt i ferieuka, forteller de tre guttene. Det er første gang de tar i bruk biblioteket til å gjøre lekser.

– Det er kjipt at det stenger om kveldene, for det er jo gjerne da vi gjør lekser, men nå som det er vinterferie får vi brukt det og jeg må si at det er et veldig godt tilrettelagt sted, sier Gargari.

Å bruke ferien til å bli ferdig med oppgaven som skal leveres første uka etter ferien har dem pent sett seg nødt til.

– Det hender at jeg må bruke noen fridager på oppgaver, innrømmer Flygin Sælid som ser fram til seks måneders frihalvår før han har planer om å gå inn i militæret etter skolen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken